A.A. Stephex and Co SPRL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • A.A. Stephex and Co SPRL
Private companiesMiscellaneous Retail • A.A. Stephex and Co SPRL

Contactgegevens A.A. Stephex and Co SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A. Stephex and Co SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A. Stephex and Co SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lovegemstraat 8; 1861; Meise (Wolvertem), België

Telefoon (phone): 02 269 88 75 (+32-02 269 88 75) 02 269 88 75 (+32-02 269 88 75)

Fax (fax): 02 269 58 01 (+32-02 269 58 01) 02 269 58 01 (+32-02 269 58 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A. Stephex and Co SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A. Stephex and Co SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A. Stephex and Co SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A. Stephex and Co SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A. Stephex and Co SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A. Stephex and Co SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A. Stephex and Co SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A. Stephex and Co SPRL
Products information A.A. Stephex and Co SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04062988281
Ondernemingsnummer: 1444671630
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in A.A. Stephex and Co SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Horse dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A. Stephex and Co SPRL
(Get full report from official database of BE for A.A. Stephex and Co SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A. Stephex and Co SPRL
Addition kinds of activities for A.A. Stephex and Co SPRL

326999. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
329901. Mica producten | Mica products
503205. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
15419903. Voedingsmiddelen productie of verpakking plantenbouw | Food products manufacturing or packing plant construction
22730300. Kunst pleinen | Art squares
33540201. Pijp, geëxtrudeerd, aluminium | Pipe, extruded, aluminum
33999900. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
35679903. Core bakken en schimmel drogen ovens | Core baking and mold drying ovens

Werken bij A.A. Stephex and Co SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A. Stephex and Co SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A. Stephex and Co SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A. Stephex and Co SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van A.A. Stephex and Co SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.A. Stephex and Co SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A. Stephex and Co SPRL. Laat een reactie achter voor A.A. Stephex and Co SPRL. A.A. Stephex and Co SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A. Stephex and Co SPRL. Leave a respond for A.A. Stephex and Co SPRL. A.A. Stephex and Co SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A. Stephex and Co SPRL op de google maps. Adres en contacten A.A. Stephex and Co SPRL
Location of A.A. Stephex and Co SPRL on the google maps. Address and contacts of A.A. Stephex and Co SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A. Stephex and Co SPRL A.A. Stephex and Co SPRL: MOLSE WIELERSCHOOL | IMPRIMERIE PRINCE WILLY & FILS | Daneels Ijzerwaren NV | Pajarwi SC | M. POTTIER

Other related companies as A.A. Stephex and Co SPRL: MOLSE WIELERSCHOOL | IMPRIMERIE PRINCE WILLY & FILS | Daneels Ijzerwaren NV | Pajarwi SC | M. POTTIER

A.A. Stephex and Co SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A. Stephex and Co SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04062988281. Het bedrijf A.A. Stephex and Co SPRL bevindt zich op het adres: Lovegemstraat 8; 1861; Meise (Wolvertem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Horse dealers. Producten gemaakt in A.A. Stephex and Co SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A. Stephex and Co SPRL is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A. Stephex and Co SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A. Stephex and Co SPRL, openstaande posities, locatie van A.A. Stephex and Co SPRL op de kaart.

A.A. Stephex and Co SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A. Stephex and Co SPRL, company assigned to the tax number BE04062988281. The company A.A. Stephex and Co SPRL is located at the address: Lovegemstraat 8; 1861; Meise (Wolvertem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Horse dealers. Products created in A.A. Stephex and Co SPRL were not found.
The main activity of A.A. Stephex and Co SPRL is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A. Stephex and Co SPRL is not available. You also can look at reviews of A.A. Stephex and Co SPRL, open positions, location of A.A. Stephex and Co SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A. Stephex and Co SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A. Stephex and Co SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A. Stephex and Co SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A. Stephex and Co SPRL, employees, financial statistics.