CALOGERO BELLIA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • CALOGERO BELLIA
Private companiesTobacco Products • CALOGERO BELLIA

Contactgegevens CALOGERO BELLIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALOGERO BELLIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALOGERO BELLIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA LIBERT? 14; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65674777 (+32-65674777) 65674777 (+32-65674777)

Fax (fax): +32 (9) 124-56-48 +32 (9) 124-56-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALOGERO BELLIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALOGERO BELLIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALOGERO BELLIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALOGERO BELLIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALOGERO BELLIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALOGERO BELLIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALOGERO BELLIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALOGERO BELLIA
Products information CALOGERO BELLIA

BTW identificatienummer (tax): BE02932220458
Ondernemingsnummer: 8244934082
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Double Vitrage.

Product categorie (product category): Installation de serres,double vitrage and fenêtres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALOGERO BELLIA
(Get full report from official database of BE for CALOGERO BELLIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALOGERO BELLIA
Addition kinds of activities for CALOGERO BELLIA

503103. Deuren en ramen | Doors and windows
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
20320100. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
35410204. Deburring machines | Deburring machines
35850403. Condensers, koeling | Condensers, refrigeration
79990500. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
86119901. Bankierenorganisatie, adviesdiensten | Banker's organization, advisory services
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government

Werken bij CALOGERO BELLIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALOGERO BELLIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALOGERO BELLIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALOGERO BELLIA. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van CALOGERO BELLIA in sociale netwerken
Look for responds of CALOGERO BELLIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALOGERO BELLIA. Laat een reactie achter voor CALOGERO BELLIA. CALOGERO BELLIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALOGERO BELLIA. Leave a respond for CALOGERO BELLIA. CALOGERO BELLIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALOGERO BELLIA op de google maps. Adres en contacten CALOGERO BELLIA
Location of CALOGERO BELLIA on the google maps. Address and contacts of CALOGERO BELLIA

Andere gerelateerde bedrijven als come CALOGERO BELLIA CALOGERO BELLIA: MAISON IMACOM | MICHEL SABBE | Vandenweghe Sanitair BVBA | FRAN?OISE MOYEN | APOK NV

Other related companies as CALOGERO BELLIA: MAISON IMACOM | MICHEL SABBE | Vandenweghe Sanitair BVBA | FRAN?OISE MOYEN | APOK NV

CALOGERO BELLIA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CALOGERO BELLIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932220458. Het bedrijf CALOGERO BELLIA bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA LIBERT? 14; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Lijst met producten zijn Activités: Double Vitrage..
De hoofdactiviteit van CALOGERO BELLIA is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALOGERO BELLIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALOGERO BELLIA, openstaande posities, locatie van CALOGERO BELLIA op de kaart.

CALOGERO BELLIA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CALOGERO BELLIA, company assigned to the tax number BE02932220458. The company CALOGERO BELLIA is located at the address: AVENUE DE LA LIBERT? 14; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de serres,double vitrage and fenêtres. List of products are Activités: Double Vitrage..
The main activity of CALOGERO BELLIA is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CALOGERO BELLIA is not available. You also can look at reviews of CALOGERO BELLIA, open positions, location of CALOGERO BELLIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALOGERO BELLIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALOGERO BELLIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALOGERO BELLIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALOGERO BELLIA, employees, financial statistics.