APOK NV

Contactgegevens APOK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudestraat 11 1910 Kampenhout, België

Telefoon (phone): 32.16 60 46 06 32.16 60 46 06

Fax (fax): 32.16 60 46 56 32.16 60 46 56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOK NV
Products information APOK NV

BTW identificatienummer (tax): BE05515380859
Ondernemingsnummer: 8073822021
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Zinc and zinc alloys

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOK NV
(Get full report from official database of BE for APOK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOK NV
Addition kinds of activities for APOK NV

953299. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, nec | Urban and community development, nec
35349903. Looppas, verhuizen | Walkways, moving
38290409. Torsie testen apparatuur | Torsion testing equipment
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
57190106. enamelware | Enamelware
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec

Werken bij APOK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Magazijnier (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Poetshulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

Zoek naar antwoorden van APOK NV in sociale netwerken
Look for responds of APOK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOK NV. Laat een reactie achter voor APOK NV. APOK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOK NV. Leave a respond for APOK NV. APOK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOK NV op de google maps. Adres en contacten APOK NV
Location of APOK NV on the google maps. Address and contacts of APOK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come APOK NV APOK NV: VERHAEGEN | Schepers Maria | VANDOOREN | Charivari (Le) | COMMUNICATION FACTORY

Other related companies as APOK NV: VERHAEGEN | Schepers Maria | VANDOOREN | Charivari (Le) | COMMUNICATION FACTORY

APOK NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05515380859. Het bedrijf APOK NV bevindt zich op het adres: Oudestraat 11 1910 Kampenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 349,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. Lijst met producten zijn Zinc and zinc alloys.
De hoofdactiviteit van APOK NV is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOK NV, openstaande posities, locatie van APOK NV op de kaart.

APOK NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOK NV, company assigned to the tax number BE05515380859. The company APOK NV is located at the address: Oudestraat 11 1910 Kampenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 349,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. List of products are Zinc and zinc alloys.
The main activity of APOK NV is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of APOK NV is not available. You also can look at reviews of APOK NV, open positions, location of APOK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOK NV, employees, financial statistics.