JOHAN DEVOLDER

Particuliere bedrijvenBosbouw • JOHAN DEVOLDER
Private companiesForestry • JOHAN DEVOLDER

Contactgegevens JOHAN DEVOLDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN DEVOLDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN DEVOLDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AZALEASTRAAT 26; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50824035 (+32-50824035) 50824035 (+32-50824035)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN DEVOLDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN DEVOLDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN DEVOLDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN DEVOLDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN DEVOLDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN DEVOLDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN DEVOLDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN DEVOLDER
Products information JOHAN DEVOLDER

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits & Activités: Escaliers,Portes & Fenêtres en Bois.. Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits: Parquet,Revêtement de Sol en Laminé. Services: Service de Réparations.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Revêtements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN DEVOLDER
(Get full report from official database of BE for JOHAN DEVOLDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN DEVOLDER
Addition kinds of activities for JOHAN DEVOLDER

1094. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
353103. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
763100. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
20410103. Maïsmeel | Corn flour
28699906. Koolstoftetrachloride | Carbon tetrachloride
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable
51370601. Blouses | Blouses
75490301. Sleepdienst, auto | Towing service, automotive
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic

Werken bij JOHAN DEVOLDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN DEVOLDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN DEVOLDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN DEVOLDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van JOHAN DEVOLDER in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN DEVOLDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN DEVOLDER. Laat een reactie achter voor JOHAN DEVOLDER. JOHAN DEVOLDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN DEVOLDER. Leave a respond for JOHAN DEVOLDER. JOHAN DEVOLDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN DEVOLDER op de google maps. Adres en contacten JOHAN DEVOLDER
Location of JOHAN DEVOLDER on the google maps. Address and contacts of JOHAN DEVOLDER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN DEVOLDER JOHAN DEVOLDER: Collette-Du Bois Librairie | Raemaekers R | Da Nadina Alimentation | VECTOR SYSTEMS | FEDERALE POLITIE

Other related companies as JOHAN DEVOLDER: Collette-Du Bois Librairie | Raemaekers R | Da Nadina Alimentation | VECTOR SYSTEMS | FEDERALE POLITIE

JOHAN DEVOLDER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN DEVOLDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf JOHAN DEVOLDER bevindt zich op het adres: AZALEASTRAAT 26; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Revêtements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Escaliers,Portes & Fenêtres en Bois.. Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits: Parquet,Revêtement de Sol en Laminé. Services: Service de Réparations..
De hoofdactiviteit van JOHAN DEVOLDER is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN DEVOLDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN DEVOLDER, openstaande posities, locatie van JOHAN DEVOLDER op de kaart.

JOHAN DEVOLDER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN DEVOLDER, company assigned to the tax number BE03210449218. The company JOHAN DEVOLDER is located at the address: AZALEASTRAAT 26; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Revêtements de sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Escaliers,Portes & Fenêtres en Bois.. Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits: Parquet,Revêtement de Sol en Laminé. Services: Service de Réparations..
The main activity of JOHAN DEVOLDER is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN DEVOLDER is not available. You also can look at reviews of JOHAN DEVOLDER, open positions, location of JOHAN DEVOLDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN DEVOLDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN DEVOLDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN DEVOLDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN DEVOLDER, employees, financial statistics.