Da Nadina Alimentation

Particuliere bedrijvenBosbouw • Da Nadina Alimentation
Private companiesForestry • Da Nadina Alimentation

Contactgegevens Da Nadina Alimentation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Da Nadina Alimentation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Da Nadina Alimentation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Mons-lez-Liège 129; 4400; Flémalle (Mons-lez-Liège), België

Telefoon (phone): 04 233 43 46 (+32-04 233 43 46) 04 233 43 46 (+32-04 233 43 46)

Fax (fax): +32 (83) 374-16-73 +32 (83) 374-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Da Nadina Alimentation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Da Nadina Alimentation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Da Nadina Alimentation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Da Nadina Alimentation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Da Nadina Alimentation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Da Nadina Alimentation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Da Nadina Alimentation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Da Nadina Alimentation
Products information Da Nadina Alimentation

BTW identificatienummer (tax): BE01939331054
Ondernemingsnummer: 7736541748
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Da Nadina Alimentation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Da Nadina Alimentation
(Get full report from official database of BE for Da Nadina Alimentation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Da Nadina Alimentation
Addition kinds of activities for Da Nadina Alimentation

504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
20269904. Melkchocolade | Milk, chocolate
20649902. Cake ornamenten, zoetwaren | Cake ornaments, confectionery
24990200. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
27549907. Intaglio printen | Intaglio printing
28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
30520401. V-riemen, plastic | V-belts, plastic
36410209. Pilotlichten, radio | Pilot lights, radio
70330000. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
79991409. Roeiboot en kanoverhuur | Rowboat and canoe rental

Werken bij Da Nadina Alimentation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Da Nadina Alimentation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Da Nadina Alimentation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Da Nadina Alimentation. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van Da Nadina Alimentation in sociale netwerken
Look for responds of Da Nadina Alimentation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Da Nadina Alimentation. Laat een reactie achter voor Da Nadina Alimentation. Da Nadina Alimentation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Da Nadina Alimentation. Leave a respond for Da Nadina Alimentation. Da Nadina Alimentation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Da Nadina Alimentation op de google maps. Adres en contacten Da Nadina Alimentation
Location of Da Nadina Alimentation on the google maps. Address and contacts of Da Nadina Alimentation

Andere gerelateerde bedrijven als come Da Nadina Alimentation Da Nadina Alimentation: COIFFURE BRIGITTE | SKICLUB MANDERFELD | Dream Concept | JETEXPRESS | TECHMAR Communications

Other related companies as Da Nadina Alimentation: COIFFURE BRIGITTE | SKICLUB MANDERFELD | Dream Concept | JETEXPRESS | TECHMAR Communications

Da Nadina Alimentation is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Da Nadina Alimentation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01939331054. Het bedrijf Da Nadina Alimentation bevindt zich op het adres: Rue de Mons-lez-Liège 129; 4400; Flémalle (Mons-lez-Liège). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Da Nadina Alimentation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Da Nadina Alimentation is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Da Nadina Alimentation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Da Nadina Alimentation, openstaande posities, locatie van Da Nadina Alimentation op de kaart.

Da Nadina Alimentation is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Da Nadina Alimentation, company assigned to the tax number BE01939331054. The company Da Nadina Alimentation is located at the address: Rue de Mons-lez-Liège 129; 4400; Flémalle (Mons-lez-Liège). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Grocers. Products created in Da Nadina Alimentation were not found.
The main activity of Da Nadina Alimentation is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Da Nadina Alimentation is not available. You also can look at reviews of Da Nadina Alimentation, open positions, location of Da Nadina Alimentation on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Da Nadina Alimentation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Da Nadina Alimentation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Da Nadina Alimentation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Da Nadina Alimentation, employees, financial statistics.