COELMONT PIERRE

Contactgegevens COELMONT PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COELMONT PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COELMONT PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRUXELLES 26; 4340; AWANS, België

Telefoon (phone): 42472433 (+32-42472433) 42472433 (+32-42472433)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COELMONT PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COELMONT PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COELMONT PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COELMONT PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COELMONT PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COELMONT PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COELMONT PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COELMONT PIERRE
Products information COELMONT PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits & Services: Réémaillage de Baignoires.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons. Réparations à domicile d'articles divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COELMONT PIERRE
(Get full report from official database of BE for COELMONT PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COELMONT PIERRE
Addition kinds of activities for COELMONT PIERRE

208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
24990504. Levensbeschermers, kurk | Life preservers, cork
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
33390102. Loodsmelten en raffineren (primair) | Lead smelting and refining (primary)
34839902. Artillerie schelpen, meer dan 30 mm. | Artillery shells, over 30 mm.
50920206. Speelkaarten | Playing cards

Werken bij COELMONT PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COELMONT PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COELMONT PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COELMONT PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

  • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van COELMONT PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of COELMONT PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COELMONT PIERRE. Laat een reactie achter voor COELMONT PIERRE. COELMONT PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COELMONT PIERRE. Leave a respond for COELMONT PIERRE. COELMONT PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COELMONT PIERRE op de google maps. Adres en contacten COELMONT PIERRE
Location of COELMONT PIERRE on the google maps. Address and contacts of COELMONT PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come COELMONT PIERRE COELMONT PIERRE: ETIENNE PHILIPPE | COMP.SPORT& CULT. PACHIS | A. BOURLOND | LUC WILLEM | MEDIFAR

Other related companies as COELMONT PIERRE: ETIENNE PHILIPPE | COMP.SPORT& CULT. PACHIS | A. BOURLOND | LUC WILLEM | MEDIFAR

COELMONT PIERRE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COELMONT PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf COELMONT PIERRE bevindt zich op het adres: RUE DE BRUXELLES 26; 4340; AWANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons. Réparations à domicile d'articles divers. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits & Services: Réémaillage de Baignoires..
De hoofdactiviteit van COELMONT PIERRE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COELMONT PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COELMONT PIERRE, openstaande posities, locatie van COELMONT PIERRE op de kaart.

COELMONT PIERRE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is COELMONT PIERRE, company assigned to the tax number BE05409088134. The company COELMONT PIERRE is located at the address: RUE DE BRUXELLES 26; 4340; AWANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons. Réparations à domicile d'articles divers. List of products are Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits & Services: Réémaillage de Baignoires..
The main activity of COELMONT PIERRE is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COELMONT PIERRE is not available. You also can look at reviews of COELMONT PIERRE, open positions, location of COELMONT PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COELMONT PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COELMONT PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COELMONT PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COELMONT PIERRE, employees, financial statistics.