ETIENNE PHILIPPE

Contactgegevens ETIENNE PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VALL?E,2; 6200; CHATELINEAU, België

Telefoon (phone): 71391877 (+32-71391877) 71391877 (+32-71391877)

Fax (fax): +32 (82) 538-53-98 +32 (82) 538-53-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE PHILIPPE
Products information ETIENNE PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE08603912353
Ondernemingsnummer: 6070190429
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for ETIENNE PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE PHILIPPE
Addition kinds of activities for ETIENNE PHILIPPE

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
23950102. Quilting: voor de handel | Quilting: for the trade
24110000. logging | Logging
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
30899903. Banden, kunststoffen | Bands, plastics
35450319. Honingkoppen | Honing heads
38210115. micromanipulator | Micromanipulator

Werken bij ETIENNE PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

    Type: Vaste Job

    Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE PHILIPPE. Laat een reactie achter voor ETIENNE PHILIPPE. ETIENNE PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE PHILIPPE. Leave a respond for ETIENNE PHILIPPE. ETIENNE PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten ETIENNE PHILIPPE
Location of ETIENNE PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of ETIENNE PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE PHILIPPE ETIENNE PHILIPPE: LANDBOUWKREDIET | Schaeps BVBA | Materne M | J. GOBIN ELECTRONICS | BUREAU BERLENGER & CIE

Other related companies as ETIENNE PHILIPPE: LANDBOUWKREDIET | Schaeps BVBA | Materne M | J. GOBIN ELECTRONICS | BUREAU BERLENGER & CIE

ETIENNE PHILIPPE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08603912353. Het bedrijf ETIENNE PHILIPPE bevindt zich op het adres: RUE DE LA VALL?E,2; 6200; CHATELINEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 335,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van ETIENNE PHILIPPE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE PHILIPPE, openstaande posities, locatie van ETIENNE PHILIPPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETIENNE PHILIPPE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE PHILIPPE, company assigned to the tax number BE08603912353. The company ETIENNE PHILIPPE is located at the address: RUE DE LA VALL?E,2; 6200; CHATELINEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 335,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of ETIENNE PHILIPPE is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of ETIENNE PHILIPPE, open positions, location of ETIENNE PHILIPPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE PHILIPPE, employees, financial statistics.