MENUISERIE LINKEBEEKOISE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MENUISERIE LINKEBEEKOISE
Private companiesHealth Services • MENUISERIE LINKEBEEKOISE

Contactgegevens MENUISERIE LINKEBEEKOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MENUISERIE LINKEBEEKOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MENUISERIE LINKEBEEKOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CH?TEAU D'EAU 31; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23764762 (+32-23764762) 23764762 (+32-23764762)

Fax (fax): +32 (67) 301-76-37 +32 (67) 301-76-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MENUISERIE LINKEBEEKOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MENUISERIE LINKEBEEKOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MENUISERIE LINKEBEEKOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MENUISERIE LINKEBEEKOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MENUISERIE LINKEBEEKOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MENUISERIE LINKEBEEKOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MENUISERIE LINKEBEEKOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MENUISERIE LINKEBEEKOISE
Products information MENUISERIE LINKEBEEKOISE

BTW identificatienummer (tax): BE02996490478
Ondernemingsnummer: 2220581054
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MENUISERIE LINKEBEEKOISE
(Get full report from official database of BE for MENUISERIE LINKEBEEKOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MENUISERIE LINKEBEEKOISE
Addition kinds of activities for MENUISERIE LINKEBEEKOISE

0173. Boom noten | Tree nuts
2083. Mout | Malt
7011. Hotels en motels | Hotels and motels
21319902. Roken tabak | Smoking tobacco
22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
36210205. Inverters, roterende: elektrisch | Inverters, rotating: electrical
36950101. Computer software tape en schijven: leeg, stijf en floppy | Computer software tape and disks: blank, rigid, and floppy
39140206. Liefdevolle kopjes, nikkel zilver | Loving cups, nickle silver
79990603. Schaatsbaanoperatie | Roller skating rink operation
82210102. Universiteit | University

Werken bij MENUISERIE LINKEBEEKOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MENUISERIE LINKEBEEKOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MENUISERIE LINKEBEEKOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MENUISERIE LINKEBEEKOISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van MENUISERIE LINKEBEEKOISE in sociale netwerken
Look for responds of MENUISERIE LINKEBEEKOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MENUISERIE LINKEBEEKOISE. Laat een reactie achter voor MENUISERIE LINKEBEEKOISE. MENUISERIE LINKEBEEKOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MENUISERIE LINKEBEEKOISE. Leave a respond for MENUISERIE LINKEBEEKOISE. MENUISERIE LINKEBEEKOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MENUISERIE LINKEBEEKOISE op de google maps. Adres en contacten MENUISERIE LINKEBEEKOISE
Location of MENUISERIE LINKEBEEKOISE on the google maps. Address and contacts of MENUISERIE LINKEBEEKOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come MENUISERIE LINKEBEEKOISE MENUISERIE LINKEBEEKOISE: BANK J. VAN BREDA & CO | E.D.I. COMPUTERS | IMMOBILI?RE DE LA SOURCE | Heeren R | Alli茅s (Caf茅 des)

Other related companies as MENUISERIE LINKEBEEKOISE: BANK J. VAN BREDA & CO | E.D.I. COMPUTERS | IMMOBILI?RE DE LA SOURCE | Heeren R | Alli茅s (Caf茅 des)

MENUISERIE LINKEBEEKOISE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MENUISERIE LINKEBEEKOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02996490478. Het bedrijf MENUISERIE LINKEBEEKOISE bevindt zich op het adres: RUE DU CH?TEAU D'EAU 31; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van MENUISERIE LINKEBEEKOISE is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MENUISERIE LINKEBEEKOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MENUISERIE LINKEBEEKOISE, openstaande posities, locatie van MENUISERIE LINKEBEEKOISE op de kaart.

MENUISERIE LINKEBEEKOISE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MENUISERIE LINKEBEEKOISE, company assigned to the tax number BE02996490478. The company MENUISERIE LINKEBEEKOISE is located at the address: RUE DU CH?TEAU D'EAU 31; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
The main activity of MENUISERIE LINKEBEEKOISE is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MENUISERIE LINKEBEEKOISE is not available. You also can look at reviews of MENUISERIE LINKEBEEKOISE, open positions, location of MENUISERIE LINKEBEEKOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MENUISERIE LINKEBEEKOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MENUISERIE LINKEBEEKOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MENUISERIE LINKEBEEKOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MENUISERIE LINKEBEEKOISE, employees, financial statistics.