Alli茅s (Caf茅 des)

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Alli茅s (Caf茅 des)
Private companiesHealth Services • Alli茅s (Caf茅 des)

Contactgegevens Alli茅s (Caf茅 des): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alli茅s (Caf茅 des): address, phone, fax, email, website, opening hours

Alli茅s (Caf茅 des)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Station 5; 7784; Comines-Warneton (Warneton), België

Telefoon (phone): 056 55 69 00 (+32-056 55 69 00) 056 55 69 00 (+32-056 55 69 00)

Fax (fax): +32 (83) 364-86-55 +32 (83) 364-86-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alli茅s (Caf茅 des): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alli茅s (Caf茅 des)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alli茅s (Caf茅 des)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alli茅s (Caf茅 des), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alli茅s (Caf茅 des). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alli茅s (Caf茅 des), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alli茅s (Caf茅 des). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alli茅s (Caf茅 des)
Products information Alli茅s (Caf茅 des)

BTW identificatienummer (tax): BE03498565673
Ondernemingsnummer: 8773925781
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Alli茅s (Caf茅 des) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alli茅s (Caf茅 des)
(Get full report from official database of BE for Alli茅s (Caf茅 des))

Aanvulling soorten activiteiten voor Alli茅s (Caf茅 des)
Addition kinds of activities for Alli茅s (Caf茅 des)

173101. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
225901. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
331600. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
738401. Fotografische diensten | Photographic services
23920103. Kussens, bed: gemaakt van aangekochte materialen | Pillows, bed: made from purchased materials
36330103. Wasmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Washing machines, household: including coin-operated
38279902. Boards: plotting, spotting, en pistool vuur aanpassing | Boards: plotting, spotting, and gun fire adjustment
42129902. Kolenvervoer, lokaal | Coal haulage, local
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order

Werken bij Alli茅s (Caf茅 des): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alli茅s (Caf茅 des): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alli茅s (Caf茅 des). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alli茅s (Caf茅 des). Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van Alli茅s (Caf茅 des) in sociale netwerken
Look for responds of Alli茅s (Caf茅 des) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alli茅s (Caf茅 des). Laat een reactie achter voor Alli茅s (Caf茅 des). Alli茅s (Caf茅 des) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alli茅s (Caf茅 des). Leave a respond for Alli茅s (Caf茅 des). Alli茅s (Caf茅 des) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alli茅s (Caf茅 des) op de google maps. Adres en contacten Alli茅s (Caf茅 des)
Location of Alli茅s (Caf茅 des) on the google maps. Address and contacts of Alli茅s (Caf茅 des)

Andere gerelateerde bedrijven als come Alli茅s (Caf茅 des) Alli茅s (Caf茅 des): André A | SOLIGES | Cermo Fashion | Hagar | Vande Walle E

Other related companies as Alli茅s (Caf茅 des): André A | SOLIGES | Cermo Fashion | Hagar | Vande Walle E

Alli茅s (Caf茅 des) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alli茅s (Caf茅 des), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03498565673. Het bedrijf Alli茅s (Caf茅 des) bevindt zich op het adres: Place de la Station 5; 7784; Comines-Warneton (Warneton). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Alli茅s (Caf茅 des) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alli茅s (Caf茅 des) is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alli茅s (Caf茅 des) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alli茅s (Caf茅 des), openstaande posities, locatie van Alli茅s (Caf茅 des) op de kaart.

Alli茅s (Caf茅 des) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alli茅s (Caf茅 des), company assigned to the tax number BE03498565673. The company Alli茅s (Caf茅 des) is located at the address: Place de la Station 5; 7784; Comines-Warneton (Warneton). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in Alli茅s (Caf茅 des) were not found.
The main activity of Alli茅s (Caf茅 des) is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alli茅s (Caf茅 des) is not available. You also can look at reviews of Alli茅s (Caf茅 des), open positions, location of Alli茅s (Caf茅 des) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alli茅s (Caf茅 des), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alli茅s (Caf茅 des), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alli茅s (Caf茅 des), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alli茅s (Caf茅 des), employees, financial statistics.