Rulmont J

Contactgegevens Rulmont J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rulmont J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rulmont J

Regio (region): Marche-En-Famenne, België

Adres (address): Rue de Grusone 14 6900 Roy (Marche-En-Famenne), België

Telefoon (phone): +32 (84) 936-80-48 +32 (84) 936-80-48

Fax (fax): +32 (67) 402-44-31 +32 (67) 402-44-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rulmont J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rulmont J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rulmont J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rulmont J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rulmont J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rulmont J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rulmont J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rulmont J
Products information Rulmont J

BTW identificatienummer (tax): BE06883178710
Ondernemingsnummer: 1940155029
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Rulmont J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rulmont J
(Get full report from official database of BE for Rulmont J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rulmont J
Addition kinds of activities for Rulmont J

281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
22590401. Gordelbladen, elastisch, gebreid | Girdle blanks, elastic, knit
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
76991603. Kachel reparatie winkel | Stove repair shop
79990100. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals

Werken bij Rulmont J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rulmont J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rulmont J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rulmont J. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

Zoek naar antwoorden van Rulmont J in sociale netwerken
Look for responds of Rulmont J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rulmont J. Laat een reactie achter voor Rulmont J. Rulmont J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rulmont J. Leave a respond for Rulmont J. Rulmont J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rulmont J op de google maps. Adres en contacten Rulmont J
Location of Rulmont J on the google maps. Address and contacts of Rulmont J

Andere gerelateerde bedrijven als come Rulmont J Rulmont J: DANIEL VANCRAEYNEST | Van Dyck | U.C.L.-D?PARTEMENT PHYS | Lahaye J-M | A.B.A.G

Other related companies as Rulmont J: DANIEL VANCRAEYNEST | Van Dyck | U.C.L.-D?PARTEMENT PHYS | Lahaye J-M | A.B.A.G

Rulmont J is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Marche-En-Famenne, België. De volledige naam van het bedrijf is Rulmont J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06883178710. Het bedrijf Rulmont J bevindt zich op het adres: Rue de Grusone 14 6900 Roy (Marche-En-Famenne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Rulmont J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rulmont J is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rulmont J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rulmont J, openstaande posities, locatie van Rulmont J op de kaart.

Rulmont J is a company, that was registered 1994 in Marche-En-Famenne region, Belgium. Full name of company is Rulmont J, company assigned to the tax number BE06883178710. The company Rulmont J is located at the address: Rue de Grusone 14 6900 Roy (Marche-En-Famenne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 892,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in Rulmont J were not found.
The main activity of Rulmont J is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rulmont J is not available. You also can look at reviews of Rulmont J, open positions, location of Rulmont J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rulmont J, Marche-En-Famenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rulmont J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rulmont J, Marche-En-Famenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rulmont J, employees, financial statistics.