Lahaye J-M

Contactgegevens Lahaye J-M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lahaye J-M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lahaye J-M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Jeanne 33; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 640 99 97; 02 779 09 92 (+32-02 640 99 97; 02 779 09 92) 02 640 99 97; 02 779 09 92 (+32-02 640 99 97; 02 779 09 92)

Fax (fax): 02 770 96 37; 02 648 45 00 (+32-02 770 96 37; 02 648 45 00) 02 770 96 37; 02 648 45 00 (+32-02 770 96 37; 02 648 45 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lahaye J-M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lahaye J-M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lahaye J-M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lahaye J-M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lahaye J-M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lahaye J-M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lahaye J-M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lahaye J-M
Products information Lahaye J-M

BTW identificatienummer (tax): BE05958953857
Ondernemingsnummer: 8226257324
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lahaye J-M
(Get full report from official database of BE for Lahaye J-M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lahaye J-M
Addition kinds of activities for Lahaye J-M

329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
346302. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
632101. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers
14119909. Serpentine, dimensie-quarrying | Serpentine, dimension-quarrying
26530100. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
34999910. Boor stands | Drill stands
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij Lahaye J-M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lahaye J-M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lahaye J-M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lahaye J-M. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: DEMERSTEE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

 • Lasser (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

 • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

 • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

 • Internal sales medewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

 • Operator met technische kennis (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO P&G

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: VEREM CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

 • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

 • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

Zoek naar antwoorden van Lahaye J-M in sociale netwerken
Look for responds of Lahaye J-M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lahaye J-M. Laat een reactie achter voor Lahaye J-M. Lahaye J-M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lahaye J-M. Leave a respond for Lahaye J-M. Lahaye J-M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lahaye J-M op de google maps. Adres en contacten Lahaye J-M
Location of Lahaye J-M on the google maps. Address and contacts of Lahaye J-M

Andere gerelateerde bedrijven als come Lahaye J-M Lahaye J-M: M.B.-Isolatie | DEFERME JAN | ECOLE INDUSTR.& COMMERC. | LUDO POPPE | Sadocolor SPRL

Other related companies as Lahaye J-M: M.B.-Isolatie | DEFERME JAN | ECOLE INDUSTR.& COMMERC. | LUDO POPPE | Sadocolor SPRL

Lahaye J-M is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lahaye J-M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05958953857. Het bedrijf Lahaye J-M bevindt zich op het adres: Avenue Jeanne 33; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Lahaye J-M is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lahaye J-M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lahaye J-M, openstaande posities, locatie van Lahaye J-M op de kaart.

Lahaye J-M is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lahaye J-M, company assigned to the tax number BE05958953857. The company Lahaye J-M is located at the address: Avenue Jeanne 33; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Lahaye J-M is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lahaye J-M is not available. You also can look at reviews of Lahaye J-M, open positions, location of Lahaye J-M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lahaye J-M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lahaye J-M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lahaye J-M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lahaye J-M, employees, financial statistics.