ECOBO

Contactgegevens ECOBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTEGEMSTRAAT 180; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56758888 (+32-56758888) 56758888 (+32-56758888)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOBO
Products information ECOBO

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ECOBO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOBO
(Get full report from official database of BE for ECOBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOBO
Addition kinds of activities for ECOBO

8731. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
08519904. Houthakkersdiensten | Timber cruising services
26210401. Bondpapier | Bond paper
32920000. Asbestproducten | Asbestos products
34439916. lasverbindingen | Weldments

Werken bij ECOBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOBO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van ECOBO in sociale netwerken
Look for responds of ECOBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOBO. Laat een reactie achter voor ECOBO. ECOBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOBO. Leave a respond for ECOBO. ECOBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOBO op de google maps. Adres en contacten ECOBO
Location of ECOBO on the google maps. Address and contacts of ECOBO

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOBO ECOBO: FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA | Ecole de Devoirs S.A.D. ASBL | FANTASIA | 3LIBRAIRIE ROMEDENNE | Verbeeke Sandra

Other related companies as ECOBO: FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA | Ecole de Devoirs S.A.D. ASBL | FANTASIA | 3LIBRAIRIE ROMEDENNE | Verbeeke Sandra

ECOBO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf ECOBO bevindt zich op het adres: OTEGEMSTRAAT 180; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw. Producten gemaakt in ECOBO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECOBO is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOBO, openstaande posities, locatie van ECOBO op de kaart.

ECOBO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOBO, company assigned to the tax number BE05428314208. The company ECOBO is located at the address: OTEGEMSTRAAT 180; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Woningbouw. Products created in ECOBO were not found.
The main activity of ECOBO is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOBO is not available. You also can look at reviews of ECOBO, open positions, location of ECOBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOBO, employees, financial statistics.