FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA
Private companiesTransportation by Air • FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA

Contactgegevens FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogveld 20 9200 Dendermonde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-25-09-90 32-52-25-09-90

Fax (fax): 32-52-22-33-01 32-52-22-33-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA
Products information FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03917419433
Ondernemingsnummer: 4320343017
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Offset printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA
Addition kinds of activities for FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA

3582. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
078302. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
152101. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
35450202. Tellers en afzuigboorcombinaties | Countersinks and countersink drill combinations
82110302. Openbare gecombineerde elementaire en middelbare school | Public combined elementary and secondary school

Werken bij FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA. Laat een reactie achter voor FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA. FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA. Leave a respond for FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA. FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA
Location of FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA: BRAEM INTERNATIONAL SURVEY NV | JOHNY SIMONS | HUIS DEDEYNE & ZN | VERHAEREN | New Inn (The)

Other related companies as FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA: BRAEM INTERNATIONAL SURVEY NV | JOHNY SIMONS | HUIS DEDEYNE & ZN | VERHAEREN | New Inn (The)

FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917419433. Het bedrijf FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA bevindt zich op het adres: Hoogveld 20 9200 Dendermonde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Offset printing. Producten gemaakt in FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA, openstaande posities, locatie van FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA op de kaart.

FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA, company assigned to the tax number BE03917419433. The company FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA is located at the address: Hoogveld 20 9200 Dendermonde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Offset printing. Products created in FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA were not found.
The main activity of FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA, open positions, location of FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDRUKKERIJ ROOSE BVBA, employees, financial statistics.