3LIBRAIRIE ROMEDENNE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • 3LIBRAIRIE ROMEDENNE
Private companiesTransportation by Air • 3LIBRAIRIE ROMEDENNE

Contactgegevens 3LIBRAIRIE ROMEDENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3LIBRAIRIE ROMEDENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

3LIBRAIRIE ROMEDENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE ROMEDENNE 36; 5150; FLOREFFE, België

Telefoon (phone): 81445441 (+32-81445441) 81445441 (+32-81445441)

Fax (fax): +32 (55) 241-89-20 +32 (55) 241-89-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3LIBRAIRIE ROMEDENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3LIBRAIRIE ROMEDENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3LIBRAIRIE ROMEDENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3LIBRAIRIE ROMEDENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3LIBRAIRIE ROMEDENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3LIBRAIRIE ROMEDENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3LIBRAIRIE ROMEDENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3LIBRAIRIE ROMEDENNE
Products information 3LIBRAIRIE ROMEDENNE

BTW identificatienummer (tax): BE07915893554
Ondernemingsnummer: 8369354248
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in 3LIBRAIRIE ROMEDENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Librairies. Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3LIBRAIRIE ROMEDENNE
(Get full report from official database of BE for 3LIBRAIRIE ROMEDENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3LIBRAIRIE ROMEDENNE
Addition kinds of activities for 3LIBRAIRIE ROMEDENNE

138900. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
514802. Groenten | Vegetables
30899900. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
50780100. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij 3LIBRAIRIE ROMEDENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3LIBRAIRIE ROMEDENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3LIBRAIRIE ROMEDENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3LIBRAIRIE ROMEDENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van 3LIBRAIRIE ROMEDENNE in sociale netwerken
Look for responds of 3LIBRAIRIE ROMEDENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3LIBRAIRIE ROMEDENNE. Laat een reactie achter voor 3LIBRAIRIE ROMEDENNE. 3LIBRAIRIE ROMEDENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3LIBRAIRIE ROMEDENNE. Leave a respond for 3LIBRAIRIE ROMEDENNE. 3LIBRAIRIE ROMEDENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3LIBRAIRIE ROMEDENNE op de google maps. Adres en contacten 3LIBRAIRIE ROMEDENNE
Location of 3LIBRAIRIE ROMEDENNE on the google maps. Address and contacts of 3LIBRAIRIE ROMEDENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come 3LIBRAIRIE ROMEDENNE 3LIBRAIRIE ROMEDENNE: SOGESMAINT SA | INTERELECTRA | Martiat Ph | Centrale Piron SA | Beeken A

Other related companies as 3LIBRAIRIE ROMEDENNE: SOGESMAINT SA | INTERELECTRA | Martiat Ph | Centrale Piron SA | Beeken A

3LIBRAIRIE ROMEDENNE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 3LIBRAIRIE ROMEDENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07915893554. Het bedrijf 3LIBRAIRIE ROMEDENNE bevindt zich op het adres: RUE EMILE ROMEDENNE 36; 5150; FLOREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Librairies. Tabac. Journaux. Producten gemaakt in 3LIBRAIRIE ROMEDENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3LIBRAIRIE ROMEDENNE is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3LIBRAIRIE ROMEDENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3LIBRAIRIE ROMEDENNE, openstaande posities, locatie van 3LIBRAIRIE ROMEDENNE op de kaart.

3LIBRAIRIE ROMEDENNE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is 3LIBRAIRIE ROMEDENNE, company assigned to the tax number BE07915893554. The company 3LIBRAIRIE ROMEDENNE is located at the address: RUE EMILE ROMEDENNE 36; 5150; FLOREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Librairies. Tabac. Journaux. Products created in 3LIBRAIRIE ROMEDENNE were not found.
The main activity of 3LIBRAIRIE ROMEDENNE is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 3LIBRAIRIE ROMEDENNE is not available. You also can look at reviews of 3LIBRAIRIE ROMEDENNE, open positions, location of 3LIBRAIRIE ROMEDENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3LIBRAIRIE ROMEDENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3LIBRAIRIE ROMEDENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3LIBRAIRIE ROMEDENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3LIBRAIRIE ROMEDENNE, employees, financial statistics.