RAES CONSTRUCTIES

Contactgegevens RAES CONSTRUCTIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAES CONSTRUCTIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAES CONSTRUCTIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIJLSTRAAT 44; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15315292 (+32-15315292) 15315292 (+32-15315292)

Fax (fax): +32 (84) 693-20-71 +32 (84) 693-20-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAES CONSTRUCTIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAES CONSTRUCTIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAES CONSTRUCTIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAES CONSTRUCTIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAES CONSTRUCTIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAES CONSTRUCTIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAES CONSTRUCTIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAES CONSTRUCTIES
Products information RAES CONSTRUCTIES

BTW identificatienummer (tax): BE03139312744
Ondernemingsnummer: 4833129882
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in RAES CONSTRUCTIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAES CONSTRUCTIES
(Get full report from official database of BE for RAES CONSTRUCTIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAES CONSTRUCTIES
Addition kinds of activities for RAES CONSTRUCTIES

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
921199. Courts, nec | Courts, nec
14239903. Syeniet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Syenite, crushed and broken-quarrying
33669903. Gietstukken (behalve die), nec, messing | Castings (except die), nec, brass
36630202. Camera's, televisie | Cameras, television
42139908. Vloeibaar aardolietransport, niet-lokaal | Liquid petroleum transport, non-local
44910201. Docks, incl. | Docks, incl. buildings and facilities: operation and maint.
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs

Werken bij RAES CONSTRUCTIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAES CONSTRUCTIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAES CONSTRUCTIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAES CONSTRUCTIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van RAES CONSTRUCTIES in sociale netwerken
Look for responds of RAES CONSTRUCTIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAES CONSTRUCTIES. Laat een reactie achter voor RAES CONSTRUCTIES. RAES CONSTRUCTIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAES CONSTRUCTIES. Leave a respond for RAES CONSTRUCTIES. RAES CONSTRUCTIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAES CONSTRUCTIES op de google maps. Adres en contacten RAES CONSTRUCTIES
Location of RAES CONSTRUCTIES on the google maps. Address and contacts of RAES CONSTRUCTIES

Andere gerelateerde bedrijven als come RAES CONSTRUCTIES RAES CONSTRUCTIES: LUBIN THEODOROFF | LACANTE PIERRE BVBA | WILLY | Key West | HENRI SIGART

Other related companies as RAES CONSTRUCTIES: LUBIN THEODOROFF | LACANTE PIERRE BVBA | WILLY | Key West | HENRI SIGART

RAES CONSTRUCTIES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAES CONSTRUCTIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03139312744. Het bedrijf RAES CONSTRUCTIES bevindt zich op het adres: MIJLSTRAAT 44; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in RAES CONSTRUCTIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAES CONSTRUCTIES is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAES CONSTRUCTIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAES CONSTRUCTIES, openstaande posities, locatie van RAES CONSTRUCTIES op de kaart.

RAES CONSTRUCTIES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAES CONSTRUCTIES, company assigned to the tax number BE03139312744. The company RAES CONSTRUCTIES is located at the address: MIJLSTRAAT 44; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in RAES CONSTRUCTIES were not found.
The main activity of RAES CONSTRUCTIES is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RAES CONSTRUCTIES is not available. You also can look at reviews of RAES CONSTRUCTIES, open positions, location of RAES CONSTRUCTIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAES CONSTRUCTIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAES CONSTRUCTIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAES CONSTRUCTIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAES CONSTRUCTIES, employees, financial statistics.