LACANTE PIERRE BVBA

Contactgegevens LACANTE PIERRE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LACANTE PIERRE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LACANTE PIERRE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwpoortse Steenweg 49; 8470; Gistel, België

Telefoon (phone): 059 27 71 86; 059 27 72 39 (+32-059 27 71 86; 059 27 72 39) 059 27 71 86; 059 27 72 39 (+32-059 27 71 86; 059 27 72 39)

Fax (fax): 059 27 72 39 (+32-059 27 72 39) 059 27 72 39 (+32-059 27 72 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LACANTE PIERRE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LACANTE PIERRE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LACANTE PIERRE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LACANTE PIERRE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LACANTE PIERRE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LACANTE PIERRE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LACANTE PIERRE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LACANTE PIERRE BVBA
Products information LACANTE PIERRE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07712097167
Ondernemingsnummer: 3395294189
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Fire extinguishers; Fire protection; Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LACANTE PIERRE BVBA
(Get full report from official database of BE for LACANTE PIERRE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LACANTE PIERRE BVBA
Addition kinds of activities for LACANTE PIERRE BVBA

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
249906. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
514907. Crackers, koekjes en bakkerijproducten | Crackers, cookies, and bakery products
516904. Speciaal schoonmaak en sanitaire voorbereidingen | Specialty cleaning and sanitation preparations
35650201. Zak open, vullen en sluiten machines | Bag opening, filling, and closing machines
78220000. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
89999903. Uitvinder | Inventor

Werken bij LACANTE PIERRE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LACANTE PIERRE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LACANTE PIERRE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LACANTE PIERRE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van LACANTE PIERRE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LACANTE PIERRE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LACANTE PIERRE BVBA. Laat een reactie achter voor LACANTE PIERRE BVBA. LACANTE PIERRE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LACANTE PIERRE BVBA. Leave a respond for LACANTE PIERRE BVBA. LACANTE PIERRE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LACANTE PIERRE BVBA op de google maps. Adres en contacten LACANTE PIERRE BVBA
Location of LACANTE PIERRE BVBA on the google maps. Address and contacts of LACANTE PIERRE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LACANTE PIERRE BVBA LACANTE PIERRE BVBA: WESTLAND NV | KLAAS LECLUYSE | SONY CENTER | NATHALIE MICHIELS | ANNE STAUMONT

Other related companies as LACANTE PIERRE BVBA: WESTLAND NV | KLAAS LECLUYSE | SONY CENTER | NATHALIE MICHIELS | ANNE STAUMONT

LACANTE PIERRE BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LACANTE PIERRE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07712097167. Het bedrijf LACANTE PIERRE BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwpoortse Steenweg 49; 8470; Gistel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Fire extinguishers; Fire protection; Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van LACANTE PIERRE BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LACANTE PIERRE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LACANTE PIERRE BVBA, openstaande posities, locatie van LACANTE PIERRE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LACANTE PIERRE BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LACANTE PIERRE BVBA, company assigned to the tax number BE07712097167. The company LACANTE PIERRE BVBA is located at the address: Nieuwpoortse Steenweg 49; 8470; Gistel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Fire extinguishers; Fire protection; Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Installation.
The main activity of LACANTE PIERRE BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LACANTE PIERRE BVBA is not available. You also can look at reviews of LACANTE PIERRE BVBA, open positions, location of LACANTE PIERRE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LACANTE PIERRE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LACANTE PIERRE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LACANTE PIERRE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LACANTE PIERRE BVBA, employees, financial statistics.