LIEVEN DEROUF

Contactgegevens LIEVEN DEROUF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN DEROUF: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN DEROUF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAGENMAKERSSTRAAT 15; 8531; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56729984 (+32-56729984) 56729984 (+32-56729984)

Fax (fax): +32 (13) 910-65-51 +32 (13) 910-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN DEROUF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN DEROUF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN DEROUF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN DEROUF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN DEROUF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN DEROUF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN DEROUF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN DEROUF
Products information LIEVEN DEROUF

BTW identificatienummer (tax): BE06142974853
Ondernemingsnummer: 9515502929
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LIEVEN DEROUF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN DEROUF
(Get full report from official database of BE for LIEVEN DEROUF)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN DEROUF
Addition kinds of activities for LIEVEN DEROUF

14299911. Zandsteen, gebroken en gebroken-steengroeven | Sandstone, crushed and broken-quarrying
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
35969900. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
50829906. Olievelduitrusting | Oil field equipment
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment
72510100. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops

Werken bij LIEVEN DEROUF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN DEROUF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN DEROUF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN DEROUF. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van LIEVEN DEROUF in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN DEROUF in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN DEROUF. Laat een reactie achter voor LIEVEN DEROUF. LIEVEN DEROUF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN DEROUF. Leave a respond for LIEVEN DEROUF. LIEVEN DEROUF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN DEROUF op de google maps. Adres en contacten LIEVEN DEROUF
Location of LIEVEN DEROUF on the google maps. Address and contacts of LIEVEN DEROUF

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN DEROUF LIEVEN DEROUF: BEENHOUWERIJ STEVENS | JEAN-CHRISTOPHE DE HAAN | Latteur Sophie | COUTURE VURRUSO | THEOPHILE VANBEKBERGEN

Other related companies as LIEVEN DEROUF: BEENHOUWERIJ STEVENS | JEAN-CHRISTOPHE DE HAAN | Latteur Sophie | COUTURE VURRUSO | THEOPHILE VANBEKBERGEN

LIEVEN DEROUF is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN DEROUF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06142974853. Het bedrijf LIEVEN DEROUF bevindt zich op het adres: WAGENMAKERSSTRAAT 15; 8531; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in LIEVEN DEROUF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN DEROUF is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN DEROUF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN DEROUF, openstaande posities, locatie van LIEVEN DEROUF op de kaart.

LIEVEN DEROUF is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN DEROUF, company assigned to the tax number BE06142974853. The company LIEVEN DEROUF is located at the address: WAGENMAKERSSTRAAT 15; 8531; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in LIEVEN DEROUF were not found.
The main activity of LIEVEN DEROUF is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN DEROUF is not available. You also can look at reviews of LIEVEN DEROUF, open positions, location of LIEVEN DEROUF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN DEROUF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN DEROUF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN DEROUF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN DEROUF, employees, financial statistics.