THEOPHILE VANBEKBERGEN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • THEOPHILE VANBEKBERGEN
Private companiesMiscellaneous Retail • THEOPHILE VANBEKBERGEN

Contactgegevens THEOPHILE VANBEKBERGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEOPHILE VANBEKBERGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEOPHILE VANBEKBERGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEG NAAR AS 27B8; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89352056 (+32-89352056) 89352056 (+32-89352056)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEOPHILE VANBEKBERGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEOPHILE VANBEKBERGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEOPHILE VANBEKBERGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEOPHILE VANBEKBERGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEOPHILE VANBEKBERGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEOPHILE VANBEKBERGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEOPHILE VANBEKBERGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEOPHILE VANBEKBERGEN
Products information THEOPHILE VANBEKBERGEN

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in THEOPHILE VANBEKBERGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEOPHILE VANBEKBERGEN
(Get full report from official database of BE for THEOPHILE VANBEKBERGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEOPHILE VANBEKBERGEN
Addition kinds of activities for THEOPHILE VANBEKBERGEN

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
5192. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
79480200. Race track operatie | Race track operation
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of

Werken bij THEOPHILE VANBEKBERGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEOPHILE VANBEKBERGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEOPHILE VANBEKBERGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEOPHILE VANBEKBERGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van THEOPHILE VANBEKBERGEN in sociale netwerken
Look for responds of THEOPHILE VANBEKBERGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEOPHILE VANBEKBERGEN. Laat een reactie achter voor THEOPHILE VANBEKBERGEN. THEOPHILE VANBEKBERGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEOPHILE VANBEKBERGEN. Leave a respond for THEOPHILE VANBEKBERGEN. THEOPHILE VANBEKBERGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEOPHILE VANBEKBERGEN op de google maps. Adres en contacten THEOPHILE VANBEKBERGEN
Location of THEOPHILE VANBEKBERGEN on the google maps. Address and contacts of THEOPHILE VANBEKBERGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come THEOPHILE VANBEKBERGEN THEOPHILE VANBEKBERGEN: PAIMPARET ET FILS | Walraevens Hugo | Henuzet Charles | VICTOR MAEREMANS | UCB SA

Other related companies as THEOPHILE VANBEKBERGEN: PAIMPARET ET FILS | Walraevens Hugo | Henuzet Charles | VICTOR MAEREMANS | UCB SA

THEOPHILE VANBEKBERGEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEOPHILE VANBEKBERGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf THEOPHILE VANBEKBERGEN bevindt zich op het adres: WEG NAAR AS 27B8; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in THEOPHILE VANBEKBERGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THEOPHILE VANBEKBERGEN is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEOPHILE VANBEKBERGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEOPHILE VANBEKBERGEN, openstaande posities, locatie van THEOPHILE VANBEKBERGEN op de kaart.

THEOPHILE VANBEKBERGEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEOPHILE VANBEKBERGEN, company assigned to the tax number BE01434509277. The company THEOPHILE VANBEKBERGEN is located at the address: WEG NAAR AS 27B8; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in THEOPHILE VANBEKBERGEN were not found.
The main activity of THEOPHILE VANBEKBERGEN is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THEOPHILE VANBEKBERGEN is not available. You also can look at reviews of THEOPHILE VANBEKBERGEN, open positions, location of THEOPHILE VANBEKBERGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEOPHILE VANBEKBERGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEOPHILE VANBEKBERGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEOPHILE VANBEKBERGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEOPHILE VANBEKBERGEN, employees, financial statistics.