HUGUES RASQUINET

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • HUGUES RASQUINET
Private companiesTobacco Products • HUGUES RASQUINET

Contactgegevens HUGUES RASQUINET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUGUES RASQUINET: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUGUES RASQUINET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWELAAN 167; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26401440 (+32-26401440) 26401440 (+32-26401440)

Fax (fax): +32 (87) 105-51-65 +32 (87) 105-51-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUGUES RASQUINET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUGUES RASQUINET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUGUES RASQUINET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUGUES RASQUINET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUGUES RASQUINET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUGUES RASQUINET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUGUES RASQUINET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUGUES RASQUINET
Products information HUGUES RASQUINET

BTW identificatienummer (tax): BE03353820800
Ondernemingsnummer: 7303131103
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in HUGUES RASQUINET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUGUES RASQUINET
(Get full report from official database of BE for HUGUES RASQUINET)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUGUES RASQUINET
Addition kinds of activities for HUGUES RASQUINET

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
10610200. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
13110202. Coal vloeibaarmaking | Coal liquefaction
20320301. Beefbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef broth: packaged in cans, jars, etc.
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
50910601. Fiets onderdelen en accessoires | Bicycle parts and accessories
51549904. Hogs | Hogs
52110507. Tegel, keramiek | Tile, ceramic

Werken bij HUGUES RASQUINET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUGUES RASQUINET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUGUES RASQUINET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUGUES RASQUINET. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Bouwarbeider (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

Zoek naar antwoorden van HUGUES RASQUINET in sociale netwerken
Look for responds of HUGUES RASQUINET in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUGUES RASQUINET. Laat een reactie achter voor HUGUES RASQUINET. HUGUES RASQUINET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUGUES RASQUINET. Leave a respond for HUGUES RASQUINET. HUGUES RASQUINET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUGUES RASQUINET op de google maps. Adres en contacten HUGUES RASQUINET
Location of HUGUES RASQUINET on the google maps. Address and contacts of HUGUES RASQUINET

Andere gerelateerde bedrijven als come HUGUES RASQUINET HUGUES RASQUINET: A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste | ETS. FOULON | HOSTELLERIE OXALIS | VERVAET BRUXELLES-GAND | LA BANDE A BODART

Other related companies as HUGUES RASQUINET: A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste | ETS. FOULON | HOSTELLERIE OXALIS | VERVAET BRUXELLES-GAND | LA BANDE A BODART

HUGUES RASQUINET is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUGUES RASQUINET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03353820800. Het bedrijf HUGUES RASQUINET bevindt zich op het adres: NIEUWELAAN 167; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in HUGUES RASQUINET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUGUES RASQUINET is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUGUES RASQUINET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUGUES RASQUINET, openstaande posities, locatie van HUGUES RASQUINET op de kaart.

HUGUES RASQUINET is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUGUES RASQUINET, company assigned to the tax number BE03353820800. The company HUGUES RASQUINET is located at the address: NIEUWELAAN 167; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in HUGUES RASQUINET were not found.
The main activity of HUGUES RASQUINET is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUGUES RASQUINET is not available. You also can look at reviews of HUGUES RASQUINET, open positions, location of HUGUES RASQUINET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUGUES RASQUINET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUGUES RASQUINET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUGUES RASQUINET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUGUES RASQUINET, employees, financial statistics.