VERVAET BRUXELLES-GAND

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • VERVAET BRUXELLES-GAND
Private companiesTobacco Products • VERVAET BRUXELLES-GAND

Contactgegevens VERVAET BRUXELLES-GAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVAET BRUXELLES-GAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVAET BRUXELLES-GAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Docteur Kuborn 4; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 520 28 13; 02 521 35 97; 0475 76 77 51 (+32-02 520 28 13; 02 521 35 97; 0475 76 77 51) 02 520 28 13; 02 521 35 97; 0475 76 77 51 (+32-02 520 28 13; 02 521 35 97; 0475 76 77 51)

Fax (fax): 02 521 52 58 (+32-02 521 52 58) 02 521 52 58 (+32-02 521 52 58)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVAET BRUXELLES-GAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVAET BRUXELLES-GAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVAET BRUXELLES-GAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVAET BRUXELLES-GAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVAET BRUXELLES-GAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVAET BRUXELLES-GAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVAET BRUXELLES-GAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVAET BRUXELLES-GAND
Products information VERVAET BRUXELLES-GAND

BTW identificatienummer (tax): BE08430328369
Ondernemingsnummer: 3725708007
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VERVAET BRUXELLES-GAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Joints and packing materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVAET BRUXELLES-GAND
(Get full report from official database of BE for VERVAET BRUXELLES-GAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVAET BRUXELLES-GAND
Addition kinds of activities for VERVAET BRUXELLES-GAND

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
22960101. Snoer voor het versterken van rubberen banden | Cord for reinforcing rubber tires
23699907. Rokken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Skirts: girls', children's, and infants'
31619905. Muziekinstrumenten gevallen | Musical instrument cases
34460106. Ladders, voor permanente installatie: metaal | Ladders, for permanent installation: metal
35310302. Kranen, locomotief | Cranes, locomotive
39939901. Reclame kunstwerk | Advertising artwork
58120305. Delicatessen (eetgelegenheden) | Delicatessen (eating places)
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental

Werken bij VERVAET BRUXELLES-GAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVAET BRUXELLES-GAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVAET BRUXELLES-GAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVAET BRUXELLES-GAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van VERVAET BRUXELLES-GAND in sociale netwerken
Look for responds of VERVAET BRUXELLES-GAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVAET BRUXELLES-GAND. Laat een reactie achter voor VERVAET BRUXELLES-GAND. VERVAET BRUXELLES-GAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVAET BRUXELLES-GAND. Leave a respond for VERVAET BRUXELLES-GAND. VERVAET BRUXELLES-GAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVAET BRUXELLES-GAND op de google maps. Adres en contacten VERVAET BRUXELLES-GAND
Location of VERVAET BRUXELLES-GAND on the google maps. Address and contacts of VERVAET BRUXELLES-GAND

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVAET BRUXELLES-GAND VERVAET BRUXELLES-GAND: LES ARTISANTS | BOUCHERIE JEAN GHYSELS | ADMIDEL | GUY BROUWERS | ELEKTRO LAMBRECHT

Other related companies as VERVAET BRUXELLES-GAND: LES ARTISANTS | BOUCHERIE JEAN GHYSELS | ADMIDEL | GUY BROUWERS | ELEKTRO LAMBRECHT

VERVAET BRUXELLES-GAND is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVAET BRUXELLES-GAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08430328369. Het bedrijf VERVAET BRUXELLES-GAND bevindt zich op het adres: Rue Docteur Kuborn 4; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Joints and packing materials. Producten gemaakt in VERVAET BRUXELLES-GAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERVAET BRUXELLES-GAND is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVAET BRUXELLES-GAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVAET BRUXELLES-GAND, openstaande posities, locatie van VERVAET BRUXELLES-GAND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERVAET BRUXELLES-GAND is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERVAET BRUXELLES-GAND, company assigned to the tax number BE08430328369. The company VERVAET BRUXELLES-GAND is located at the address: Rue Docteur Kuborn 4; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Joints and packing materials. Products created in VERVAET BRUXELLES-GAND were not found.
The main activity of VERVAET BRUXELLES-GAND is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVAET BRUXELLES-GAND is not available. You also can look at reviews of VERVAET BRUXELLES-GAND, open positions, location of VERVAET BRUXELLES-GAND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVAET BRUXELLES-GAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVAET BRUXELLES-GAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVAET BRUXELLES-GAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVAET BRUXELLES-GAND, employees, financial statistics.