ANDRE DOMMECENT

Contactgegevens ANDRE DOMMECENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE DOMMECENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE DOMMECENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTKERKESTRAAT 20; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51555420 (+32-51555420) 51555420 (+32-51555420)

Fax (fax): +32 (81) 254-66-71 +32 (81) 254-66-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE DOMMECENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE DOMMECENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE DOMMECENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE DOMMECENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE DOMMECENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE DOMMECENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE DOMMECENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE DOMMECENT
Products information ANDRE DOMMECENT

BTW identificatienummer (tax): BE03307128906
Ondernemingsnummer: 1602874755
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ANDRE DOMMECENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE DOMMECENT
(Get full report from official database of BE for ANDRE DOMMECENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE DOMMECENT
Addition kinds of activities for ANDRE DOMMECENT

8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
28999930. Aanstekervloeistof | Lighter fluid
34419903. Uitbreidingsverbindingen (structurele vormen), ijzer of staal | Expansion joints (structural shapes), iron or steel
34899900. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
38420105. Handschoenen, veiligheid | Gloves, safety
49590200. Ziektebestrijding | Disease control
50840803. liften | Elevators
60999901. Controleer inbetalingsbureaus | Check cashing agencies
87340202. Productcertificatie, veiligheid of prestatie | Product certification, safety or performance

Werken bij ANDRE DOMMECENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE DOMMECENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE DOMMECENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE DOMMECENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van ANDRE DOMMECENT in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE DOMMECENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE DOMMECENT. Laat een reactie achter voor ANDRE DOMMECENT. ANDRE DOMMECENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE DOMMECENT. Leave a respond for ANDRE DOMMECENT. ANDRE DOMMECENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE DOMMECENT op de google maps. Adres en contacten ANDRE DOMMECENT
Location of ANDRE DOMMECENT on the google maps. Address and contacts of ANDRE DOMMECENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE DOMMECENT ANDRE DOMMECENT: Thermes | F.C. LOBBAIN | MARCEL WINDERICKX | COSYNS AUTOGAMMA | Centre de Sant茅 Mentale

Other related companies as ANDRE DOMMECENT: Thermes | F.C. LOBBAIN | MARCEL WINDERICKX | COSYNS AUTOGAMMA | Centre de Sant茅 Mentale

ANDRE DOMMECENT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE DOMMECENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03307128906. Het bedrijf ANDRE DOMMECENT bevindt zich op het adres: OOSTKERKESTRAAT 20; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in ANDRE DOMMECENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE DOMMECENT is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE DOMMECENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE DOMMECENT, openstaande posities, locatie van ANDRE DOMMECENT op de kaart.

ANDRE DOMMECENT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE DOMMECENT, company assigned to the tax number BE03307128906. The company ANDRE DOMMECENT is located at the address: OOSTKERKESTRAAT 20; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in ANDRE DOMMECENT were not found.
The main activity of ANDRE DOMMECENT is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE DOMMECENT is not available. You also can look at reviews of ANDRE DOMMECENT, open positions, location of ANDRE DOMMECENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE DOMMECENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE DOMMECENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE DOMMECENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE DOMMECENT, employees, financial statistics.