F.C. LOBBAIN

Contactgegevens F.C. LOBBAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C. LOBBAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C. LOBBAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ENTREVILLE 70; 6540; LOBBES, België

Telefoon (phone): 71592362 (+32-71592362) 71592362 (+32-71592362)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C. LOBBAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C. LOBBAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C. LOBBAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C. LOBBAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C. LOBBAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C. LOBBAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C. LOBBAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C. LOBBAIN
Products information F.C. LOBBAIN

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in F.C. LOBBAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C. LOBBAIN
(Get full report from official database of BE for F.C. LOBBAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C. LOBBAIN
Addition kinds of activities for F.C. LOBBAIN

28220101. Butadieenrubbers, polybutadieen | Butadiene rubbers, polybutadiene
28349909. Oplossingen, farmaceutisch | Solutions, pharmaceutical
33560501. Tin- en tinlegeringen, pijpen, lakens, enz. | Tin and tin alloy bars, pipe, sheets, etc.
72519901. Hoed schoonmaken en blokkeren winkel | Hat cleaning and blocking shop
79991114. Parachute training, voor plezier | Parachute training, for pleasure

Werken bij F.C. LOBBAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C. LOBBAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C. LOBBAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C. LOBBAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van F.C. LOBBAIN in sociale netwerken
Look for responds of F.C. LOBBAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C. LOBBAIN. Laat een reactie achter voor F.C. LOBBAIN. F.C. LOBBAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C. LOBBAIN. Leave a respond for F.C. LOBBAIN. F.C. LOBBAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C. LOBBAIN op de google maps. Adres en contacten F.C. LOBBAIN
Location of F.C. LOBBAIN on the google maps. Address and contacts of F.C. LOBBAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C. LOBBAIN F.C. LOBBAIN: ELEKTRO DE MAEYER J. | ROLAND VAN HECKE | VOITURE LOCABELLE | KANTOOR DEMEULENAERE | DIRK VANDENDRIESSCHE

Other related companies as F.C. LOBBAIN: ELEKTRO DE MAEYER J. | ROLAND VAN HECKE | VOITURE LOCABELLE | KANTOOR DEMEULENAERE | DIRK VANDENDRIESSCHE

F.C. LOBBAIN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C. LOBBAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf F.C. LOBBAIN bevindt zich op het adres: RUE DE L'ENTREVILLE 70; 6540; LOBBES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in F.C. LOBBAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F.C. LOBBAIN is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C. LOBBAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C. LOBBAIN, openstaande posities, locatie van F.C. LOBBAIN op de kaart.

F.C. LOBBAIN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C. LOBBAIN, company assigned to the tax number BE01458404541. The company F.C. LOBBAIN is located at the address: RUE DE L'ENTREVILLE 70; 6540; LOBBES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in F.C. LOBBAIN were not found.
The main activity of F.C. LOBBAIN is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C. LOBBAIN is not available. You also can look at reviews of F.C. LOBBAIN, open positions, location of F.C. LOBBAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C. LOBBAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C. LOBBAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C. LOBBAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C. LOBBAIN, employees, financial statistics.