AMEDE SCHOLLAERT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • AMEDE SCHOLLAERT
Private companiesReal Estate • AMEDE SCHOLLAERT

Contactgegevens AMEDE SCHOLLAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMEDE SCHOLLAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMEDE SCHOLLAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVERSEDIJK 12A; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 35751349 (+32-35751349) 35751349 (+32-35751349)

Fax (fax): +32 (64) 801-12-60 +32 (64) 801-12-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMEDE SCHOLLAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMEDE SCHOLLAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMEDE SCHOLLAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMEDE SCHOLLAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMEDE SCHOLLAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMEDE SCHOLLAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMEDE SCHOLLAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMEDE SCHOLLAERT
Products information AMEDE SCHOLLAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03783660888
Ondernemingsnummer: 7896667480
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in AMEDE SCHOLLAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMEDE SCHOLLAERT
(Get full report from official database of BE for AMEDE SCHOLLAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMEDE SCHOLLAERT
Addition kinds of activities for AMEDE SCHOLLAERT

331204. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
922400. Brandbescherming | Fire protection
32720704. Gegoten steen, beton | Cast stone, concrete
35690401. Gasgeneratoren | Gas generators
73899999. Bedrijfsdiensten op niet-commerciële site | Business services at non-commercial site

Werken bij AMEDE SCHOLLAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMEDE SCHOLLAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMEDE SCHOLLAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMEDE SCHOLLAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Studentenjob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

Zoek naar antwoorden van AMEDE SCHOLLAERT in sociale netwerken
Look for responds of AMEDE SCHOLLAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMEDE SCHOLLAERT. Laat een reactie achter voor AMEDE SCHOLLAERT. AMEDE SCHOLLAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMEDE SCHOLLAERT. Leave a respond for AMEDE SCHOLLAERT. AMEDE SCHOLLAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMEDE SCHOLLAERT op de google maps. Adres en contacten AMEDE SCHOLLAERT
Location of AMEDE SCHOLLAERT on the google maps. Address and contacts of AMEDE SCHOLLAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come AMEDE SCHOLLAERT AMEDE SCHOLLAERT: Holvoet | H?TEL ATHENA | JEAN-LUC VAN HECKE | MAES HILDE | ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

Other related companies as AMEDE SCHOLLAERT: Holvoet | H?TEL ATHENA | JEAN-LUC VAN HECKE | MAES HILDE | ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

AMEDE SCHOLLAERT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMEDE SCHOLLAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03783660888. Het bedrijf AMEDE SCHOLLAERT bevindt zich op het adres: BEVERSEDIJK 12A; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in AMEDE SCHOLLAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMEDE SCHOLLAERT is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMEDE SCHOLLAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMEDE SCHOLLAERT, openstaande posities, locatie van AMEDE SCHOLLAERT op de kaart.

AMEDE SCHOLLAERT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMEDE SCHOLLAERT, company assigned to the tax number BE03783660888. The company AMEDE SCHOLLAERT is located at the address: BEVERSEDIJK 12A; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in AMEDE SCHOLLAERT were not found.
The main activity of AMEDE SCHOLLAERT is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AMEDE SCHOLLAERT is not available. You also can look at reviews of AMEDE SCHOLLAERT, open positions, location of AMEDE SCHOLLAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMEDE SCHOLLAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMEDE SCHOLLAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMEDE SCHOLLAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMEDE SCHOLLAERT, employees, financial statistics.