ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV
Private companiesReal Estate • ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

Contactgegevens ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 33, Entrepotstr 9100 St-Niklaas, België

Telefoon (phone): 32.37 80 97 80 32.37 80 97 80

Fax (fax): 32.37 77 21 48 32.37 77 21 48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV
Products information ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07163330078
Ondernemingsnummer: 9141693115
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Clocks and time control, industrial

Product categorie (product category): Precision Equipment; Timekeeping equipement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV
(Get full report from official database of BE for ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV
Addition kinds of activities for ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

179902. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
353203. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
33170103. Buizen, mechanische of hypodermische maten: koud getrokken roestvrij | Tubing, mechanical or hypodermic sizes: cold drawn stainless
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
48220206. Telegraafdiensten | Telegraph services
79480202. Dog race track operatie | Dog race track operation

Werken bij ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV in sociale netwerken
Look for responds of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Laat een reactie achter voor ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. Leave a respond for ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV. ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV op de google maps. Adres en contacten ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV
Location of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV on the google maps. Address and contacts of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: Janssen P | SAUNA LIEFRA | BOUWCENTRALE VAN NEDERKASSEL | Playmobil Benelux BV | GILBERTE GHISLAIN

Other related companies as ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV: Janssen P | SAUNA LIEFRA | BOUWCENTRALE VAN NEDERKASSEL | Playmobil Benelux BV | GILBERTE GHISLAIN

ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07163330078. Het bedrijf ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV bevindt zich op het adres: 33, Entrepotstr 9100 St-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 540,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Precision Equipment; Timekeeping equipement. Lijst met producten zijn Clocks and time control, industrial.
De hoofdactiviteit van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, openstaande posities, locatie van ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV op de kaart.

ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, company assigned to the tax number BE07163330078. The company ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is located at the address: 33, Entrepotstr 9100 St-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 540,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Precision Equipment; Timekeeping equipement. List of products are Clocks and time control, industrial.
The main activity of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV is not available. You also can look at reviews of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, open positions, location of ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTROMATIC ST-NIKLAAS NV, employees, financial statistics.