PROGRESS SOFTWARE NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • PROGRESS SOFTWARE NV
Private companiesInsurance Carriers • PROGRESS SOFTWARE NV

Contactgegevens PROGRESS SOFTWARE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROGRESS SOFTWARE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROGRESS SOFTWARE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Medialaan 30b7 1800 Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 32.22 55 44 44 32.22 55 44 44

Fax (fax): 32.22 55 44 55 32.22 55 44 55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROGRESS SOFTWARE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROGRESS SOFTWARE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROGRESS SOFTWARE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROGRESS SOFTWARE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROGRESS SOFTWARE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROGRESS SOFTWARE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROGRESS SOFTWARE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROGRESS SOFTWARE NV
Products information PROGRESS SOFTWARE NV

BTW identificatienummer (tax): BE03393920898
Ondernemingsnummer: 2775115966
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Electronic data processing - software

Product categorie (product category): Information Technology; Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROGRESS SOFTWARE NV
(Get full report from official database of BE for PROGRESS SOFTWARE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROGRESS SOFTWARE NV
Addition kinds of activities for PROGRESS SOFTWARE NV

5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
514802. Groenten | Vegetables
731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
32290706. Lenzen, lantaarn, zaklamp, koplamp, enz .: glas | Lenses, lantern, flashlight, headlight, etc.: glass
34430801. Ruiten, metalen plaat | Chutes, metal plate
39490514. Trapracks (kleimunten) | Trap racks (clay targets)
50130200. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
82110208. Privé senior middelbare school | Private senior high school
91210400. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government

Werken bij PROGRESS SOFTWARE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROGRESS SOFTWARE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROGRESS SOFTWARE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROGRESS SOFTWARE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van PROGRESS SOFTWARE NV in sociale netwerken
Look for responds of PROGRESS SOFTWARE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROGRESS SOFTWARE NV. Laat een reactie achter voor PROGRESS SOFTWARE NV. PROGRESS SOFTWARE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROGRESS SOFTWARE NV. Leave a respond for PROGRESS SOFTWARE NV. PROGRESS SOFTWARE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROGRESS SOFTWARE NV op de google maps. Adres en contacten PROGRESS SOFTWARE NV
Location of PROGRESS SOFTWARE NV on the google maps. Address and contacts of PROGRESS SOFTWARE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PROGRESS SOFTWARE NV PROGRESS SOFTWARE NV: DINO BVBA | Saelmans Supermarkt | GUIDO LEPPENS | Henry E | PHARMACIE MEURISSE

Other related companies as PROGRESS SOFTWARE NV: DINO BVBA | Saelmans Supermarkt | GUIDO LEPPENS | Henry E | PHARMACIE MEURISSE

PROGRESS SOFTWARE NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROGRESS SOFTWARE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03393920898. Het bedrijf PROGRESS SOFTWARE NV bevindt zich op het adres: Medialaan 30b7 1800 Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Information Technology; Software. Lijst met producten zijn Electronic data processing - software.
De hoofdactiviteit van PROGRESS SOFTWARE NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROGRESS SOFTWARE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROGRESS SOFTWARE NV, openstaande posities, locatie van PROGRESS SOFTWARE NV op de kaart.

PROGRESS SOFTWARE NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROGRESS SOFTWARE NV, company assigned to the tax number BE03393920898. The company PROGRESS SOFTWARE NV is located at the address: Medialaan 30b7 1800 Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Information Technology; Software. List of products are Electronic data processing - software.
The main activity of PROGRESS SOFTWARE NV is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PROGRESS SOFTWARE NV is not available. You also can look at reviews of PROGRESS SOFTWARE NV, open positions, location of PROGRESS SOFTWARE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROGRESS SOFTWARE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROGRESS SOFTWARE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROGRESS SOFTWARE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROGRESS SOFTWARE NV, employees, financial statistics.