Henry E

Contactgegevens Henry E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Henry E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Henry E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e Brunehault 649; 4042; Herstal (Liers), België

Telefoon (phone): 04 278 10 14 (+32-04 278 10 14) 04 278 10 14 (+32-04 278 10 14)

Fax (fax): 04 278 10 15 (+32-04 278 10 15) 04 278 10 15 (+32-04 278 10 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Henry E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Henry E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Henry E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Henry E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Henry E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Henry E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Henry E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Henry E
Products information Henry E

BTW identificatienummer (tax): BE02493041992
Ondernemingsnummer: 2911346435
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Henry E
(Get full report from official database of BE for Henry E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Henry E
Addition kinds of activities for Henry E

28139901. Acetyleen | Acetylene
31310403. Verblijven, schoen | Stays, shoe
36330100. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
73899965. Inventaris voorraad service | Inventory stocking service
89990400. Liedschriften | Song writings

Werken bij Henry E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Henry E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Henry E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Henry E. Looking for open vacancies in other companies

 • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

 • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

 • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

 • Operator Dagploeg (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

 • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

 • Hvac Technieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

 • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

  Regio: APPELTERRE-EICHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

 • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

 • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van Henry E in sociale netwerken
Look for responds of Henry E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Henry E. Laat een reactie achter voor Henry E. Henry E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Henry E. Leave a respond for Henry E. Henry E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Henry E op de google maps. Adres en contacten Henry E
Location of Henry E on the google maps. Address and contacts of Henry E

Andere gerelateerde bedrijven als come Henry E Henry E: Free Look | JOZEF VAN MOL | GARAGE SEGERS | DIDRICH | BOULANGERIE MONJOIE

Other related companies as Henry E: Free Look | JOZEF VAN MOL | GARAGE SEGERS | DIDRICH | BOULANGERIE MONJOIE

Henry E is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Henry E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02493041992. Het bedrijf Henry E bevindt zich op het adres: Chauss茅e Brunehault 649; 4042; Herstal (Liers). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Henry E is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Henry E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Henry E, openstaande posities, locatie van Henry E op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Henry E is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Henry E, company assigned to the tax number BE02493041992. The company Henry E is located at the address: Chauss茅e Brunehault 649; 4042; Herstal (Liers). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Henry E is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Henry E is not available. You also can look at reviews of Henry E, open positions, location of Henry E on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Henry E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Henry E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Henry E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Henry E, employees, financial statistics.