NIEUWKUIS DE PAREL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • NIEUWKUIS DE PAREL
Private companiesHealth Services • NIEUWKUIS DE PAREL

Contactgegevens NIEUWKUIS DE PAREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIEUWKUIS DE PAREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIEUWKUIS DE PAREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIELTSTRAAT 87; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51488070 (+32-51488070) 51488070 (+32-51488070)

Fax (fax): +32 (57) 130-41-22 +32 (57) 130-41-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIEUWKUIS DE PAREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIEUWKUIS DE PAREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIEUWKUIS DE PAREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIEUWKUIS DE PAREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIEUWKUIS DE PAREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIEUWKUIS DE PAREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIEUWKUIS DE PAREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIEUWKUIS DE PAREL
Products information NIEUWKUIS DE PAREL

BTW identificatienummer (tax): BE08682189941
Ondernemingsnummer: 7155914306
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in NIEUWKUIS DE PAREL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIEUWKUIS DE PAREL
(Get full report from official database of BE for NIEUWKUIS DE PAREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIEUWKUIS DE PAREL
Addition kinds of activities for NIEUWKUIS DE PAREL

22990100. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
35560404. Maltfabrieken | Malt mills
36250000. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive

Werken bij NIEUWKUIS DE PAREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIEUWKUIS DE PAREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIEUWKUIS DE PAREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIEUWKUIS DE PAREL. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 tot 30/11| Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat o.a. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... . Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van NIEUWKUIS DE PAREL in sociale netwerken
Look for responds of NIEUWKUIS DE PAREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIEUWKUIS DE PAREL. Laat een reactie achter voor NIEUWKUIS DE PAREL. NIEUWKUIS DE PAREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIEUWKUIS DE PAREL. Leave a respond for NIEUWKUIS DE PAREL. NIEUWKUIS DE PAREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIEUWKUIS DE PAREL op de google maps. Adres en contacten NIEUWKUIS DE PAREL
Location of NIEUWKUIS DE PAREL on the google maps. Address and contacts of NIEUWKUIS DE PAREL

Andere gerelateerde bedrijven als come NIEUWKUIS DE PAREL NIEUWKUIS DE PAREL: FLPARKET BRABO NV | DEXIA | DRESSAGE LOPEZ | Paternoster B | AIR AGENCIES BELGIUM

Other related companies as NIEUWKUIS DE PAREL: FLPARKET BRABO NV | DEXIA | DRESSAGE LOPEZ | Paternoster B | AIR AGENCIES BELGIUM

NIEUWKUIS DE PAREL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIEUWKUIS DE PAREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08682189941. Het bedrijf NIEUWKUIS DE PAREL bevindt zich op het adres: TIELTSTRAAT 87; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in NIEUWKUIS DE PAREL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NIEUWKUIS DE PAREL is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIEUWKUIS DE PAREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIEUWKUIS DE PAREL, openstaande posities, locatie van NIEUWKUIS DE PAREL op de kaart.

NIEUWKUIS DE PAREL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIEUWKUIS DE PAREL, company assigned to the tax number BE08682189941. The company NIEUWKUIS DE PAREL is located at the address: TIELTSTRAAT 87; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in NIEUWKUIS DE PAREL were not found.
The main activity of NIEUWKUIS DE PAREL is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NIEUWKUIS DE PAREL is not available. You also can look at reviews of NIEUWKUIS DE PAREL, open positions, location of NIEUWKUIS DE PAREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIEUWKUIS DE PAREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIEUWKUIS DE PAREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIEUWKUIS DE PAREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIEUWKUIS DE PAREL, employees, financial statistics.