VOLVO EUROPA TRUCK NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VOLVO EUROPA TRUCK NV
Private companiesEducational Services • VOLVO EUROPA TRUCK NV

Contactgegevens VOLVO EUROPA TRUCK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLVO EUROPA TRUCK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLVO EUROPA TRUCK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smalleheerweg 31 9041 Gent, België

Telefoon (phone): 32.92 50 42 11 32.92 50 42 11

Fax (fax): 32.92 51 19 94 32.92 51 19 94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLVO EUROPA TRUCK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLVO EUROPA TRUCK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLVO EUROPA TRUCK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLVO EUROPA TRUCK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLVO EUROPA TRUCK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLVO EUROPA TRUCK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLVO EUROPA TRUCK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLVO EUROPA TRUCK NV
Products information VOLVO EUROPA TRUCK NV

BTW identificatienummer (tax): BE04297271728
Ondernemingsnummer: 7599487304
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): > 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Lorries

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLVO EUROPA TRUCK NV
(Get full report from official database of BE for VOLVO EUROPA TRUCK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLVO EUROPA TRUCK NV
Addition kinds of activities for VOLVO EUROPA TRUCK NV

374301. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
01829903. Zeewier, gekweekt onder dekking | Seaweed, grown under cover
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
36390000. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes

Werken bij VOLVO EUROPA TRUCK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLVO EUROPA TRUCK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLVO EUROPA TRUCK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLVO EUROPA TRUCK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

Zoek naar antwoorden van VOLVO EUROPA TRUCK NV in sociale netwerken
Look for responds of VOLVO EUROPA TRUCK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLVO EUROPA TRUCK NV. Laat een reactie achter voor VOLVO EUROPA TRUCK NV. VOLVO EUROPA TRUCK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLVO EUROPA TRUCK NV. Leave a respond for VOLVO EUROPA TRUCK NV. VOLVO EUROPA TRUCK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLVO EUROPA TRUCK NV op de google maps. Adres en contacten VOLVO EUROPA TRUCK NV
Location of VOLVO EUROPA TRUCK NV on the google maps. Address and contacts of VOLVO EUROPA TRUCK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLVO EUROPA TRUCK NV VOLVO EUROPA TRUCK NV: Bonbonniére(La) | Cackebeke G | FRANCOIS CAEYMAEX | ENTREPRISES ZARA OLIVIERO | ARIS D'EAU

Other related companies as VOLVO EUROPA TRUCK NV: Bonbonniére(La) | Cackebeke G | FRANCOIS CAEYMAEX | ENTREPRISES ZARA OLIVIERO | ARIS D'EAU

VOLVO EUROPA TRUCK NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLVO EUROPA TRUCK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04297271728. Het bedrijf VOLVO EUROPA TRUCK NV bevindt zich op het adres: Smalleheerweg 31 9041 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van > 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Lorries.
De hoofdactiviteit van VOLVO EUROPA TRUCK NV is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLVO EUROPA TRUCK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLVO EUROPA TRUCK NV, openstaande posities, locatie van VOLVO EUROPA TRUCK NV op de kaart.

VOLVO EUROPA TRUCK NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLVO EUROPA TRUCK NV, company assigned to the tax number BE04297271728. The company VOLVO EUROPA TRUCK NV is located at the address: Smalleheerweg 31 9041 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. > 500 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Lorries.
The main activity of VOLVO EUROPA TRUCK NV is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLVO EUROPA TRUCK NV is not available. You also can look at reviews of VOLVO EUROPA TRUCK NV, open positions, location of VOLVO EUROPA TRUCK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLVO EUROPA TRUCK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLVO EUROPA TRUCK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLVO EUROPA TRUCK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLVO EUROPA TRUCK NV, employees, financial statistics.