Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Belgium Pipe Construct B.V.B.A.
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

Contactgegevens Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Walstraat 62 9050 Gentbrugge, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgium Pipe Construct B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgium Pipe Construct B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgium Pipe Construct B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgium Pipe Construct B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgium Pipe Construct B.V.B.A.
Products information Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05063568115
Ondernemingsnummer: 6386047363
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Installation of heating plants (supraregional); Pipe laying work; Sanitary facilities

Product categorie (product category): Industrial Maintenance Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgium Pipe Construct B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Belgium Pipe Construct B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgium Pipe Construct B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
333901. Lood en zink | Lead and zinc
20689902. Zaden: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Seeds: dried, dehydrated, salted or roasted
22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
38420419. Walkers | Walkers
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
79910103. Spas | Spas

Werken bij Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van Belgium Pipe Construct B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Belgium Pipe Construct B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Belgium Pipe Construct B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Leave a respond for Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Belgium Pipe Construct B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgium Pipe Construct B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Belgium Pipe Construct B.V.B.A.
Location of Belgium Pipe Construct B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgium Pipe Construct B.V.B.A. Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: FABRICE PHILIPPE | STEFAAN GEYSEN | Maintenance Partners NV | E P C E | G DE MUNCK

Other related companies as Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: FABRICE PHILIPPE | STEFAAN GEYSEN | Maintenance Partners NV | E P C E | G DE MUNCK

Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgium Pipe Construct B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05063568115. Het bedrijf Belgium Pipe Construct B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Walstraat 62 9050 Gentbrugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industrial Maintenance Services. Lijst met producten zijn Installation of heating plants (supraregional); Pipe laying work; Sanitary facilities.
De hoofdactiviteit van Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgium Pipe Construct B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Belgium Pipe Construct B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgium Pipe Construct B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05063568115. The company Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is located at the address: Walstraat 62 9050 Gentbrugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industrial Maintenance Services. List of products are Installation of heating plants (supraregional); Pipe laying work; Sanitary facilities.
The main activity of Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Belgium Pipe Construct B.V.B.A., open positions, location of Belgium Pipe Construct B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgium Pipe Construct B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgium Pipe Construct B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgium Pipe Construct B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgium Pipe Construct B.V.B.A., employees, financial statistics.