STEFAAN GEYSEN

Contactgegevens STEFAAN GEYSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN GEYSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN GEYSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOORSTRAAT 18; 2811; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15416113 (+32-15416113) 15416113 (+32-15416113)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN GEYSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN GEYSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN GEYSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN GEYSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN GEYSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN GEYSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN GEYSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN GEYSEN
Products information STEFAAN GEYSEN

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in STEFAAN GEYSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN GEYSEN
(Get full report from official database of BE for STEFAAN GEYSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN GEYSEN
Addition kinds of activities for STEFAAN GEYSEN

3552. Textielmachines | Textile machinery
3633. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
39910000. Borstels en borstels | Brooms and brushes
51220301. Diergeneesmiddelen | Animal medicines
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film

Werken bij STEFAAN GEYSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN GEYSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN GEYSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN GEYSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

 • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

 • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

 • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

 • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

 • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Vaste Job

  - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

 • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Compusearch

  Type: Vaste Job

  Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

 • Speltherapeut (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van STEFAAN GEYSEN in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN GEYSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN GEYSEN. Laat een reactie achter voor STEFAAN GEYSEN. STEFAAN GEYSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN GEYSEN. Leave a respond for STEFAAN GEYSEN. STEFAAN GEYSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN GEYSEN op de google maps. Adres en contacten STEFAAN GEYSEN
Location of STEFAAN GEYSEN on the google maps. Address and contacts of STEFAAN GEYSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN GEYSEN STEFAAN GEYSEN: Vanden Berghe | GARAGE VAN ROMPAEY V.& ZN | FRAN?OISE DECOSTER | M. DE RYCK | Lambert Philippe

Other related companies as STEFAAN GEYSEN: Vanden Berghe | GARAGE VAN ROMPAEY V.& ZN | FRAN?OISE DECOSTER | M. DE RYCK | Lambert Philippe

STEFAAN GEYSEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN GEYSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf STEFAAN GEYSEN bevindt zich op het adres: SCHOORSTRAAT 18; 2811; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in STEFAAN GEYSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAAN GEYSEN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN GEYSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN GEYSEN, openstaande posities, locatie van STEFAAN GEYSEN op de kaart.

STEFAAN GEYSEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN GEYSEN, company assigned to the tax number BE02073913574. The company STEFAAN GEYSEN is located at the address: SCHOORSTRAAT 18; 2811; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in STEFAAN GEYSEN were not found.
The main activity of STEFAAN GEYSEN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN GEYSEN is not available. You also can look at reviews of STEFAAN GEYSEN, open positions, location of STEFAAN GEYSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN GEYSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN GEYSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN GEYSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN GEYSEN, employees, financial statistics.