Peeters Govers NV

Contactgegevens Peeters Govers NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peeters Govers NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peeters Govers NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloosterstraat 58; 2275; Lille (Gierle), België

Telefoon (phone): 014 55 84 40 (+32-014 55 84 40) 014 55 84 40 (+32-014 55 84 40)

Fax (fax): 014 55 26 97 (+32-014 55 26 97) 014 55 26 97 (+32-014 55 26 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peeters Govers NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peeters Govers NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peeters Govers NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peeters Govers NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peeters Govers NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peeters Govers NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peeters Govers NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peeters Govers NV
Products information Peeters Govers NV

BTW identificatienummer (tax): BE08255920410
Ondernemingsnummer: 5727691650
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Fruit & vegetables - Import & export; Supermarkets & Department stores

Product categorie (product category): Industrial kitchens and restaurants Catering for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peeters Govers NV
(Get full report from official database of BE for Peeters Govers NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peeters Govers NV
Addition kinds of activities for Peeters Govers NV

232901. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
20959904. Gevriesdroogde koffie | Freeze-dried coffee
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
59959900. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation
80110204. Vrijstaand medisch hulpcentrum | Freestanding emergency medical center

Werken bij Peeters Govers NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peeters Govers NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peeters Govers NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peeters Govers NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van Peeters Govers NV in sociale netwerken
Look for responds of Peeters Govers NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peeters Govers NV. Laat een reactie achter voor Peeters Govers NV. Peeters Govers NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peeters Govers NV. Leave a respond for Peeters Govers NV. Peeters Govers NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peeters Govers NV op de google maps. Adres en contacten Peeters Govers NV
Location of Peeters Govers NV on the google maps. Address and contacts of Peeters Govers NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Peeters Govers NV Peeters Govers NV: Paris Parfums SPRL | Firlefijn Peter NV | VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN | SALS JEAN BVBA BVBA | RAFAEL RUTTEN

Other related companies as Peeters Govers NV: Paris Parfums SPRL | Firlefijn Peter NV | VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN | SALS JEAN BVBA BVBA | RAFAEL RUTTEN

Peeters Govers NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peeters Govers NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08255920410. Het bedrijf Peeters Govers NV bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 58; 2275; Lille (Gierle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 528,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial kitchens and restaurants Catering for. Lijst met producten zijn Fruit & vegetables - Import & export; Supermarkets & Department stores.
De hoofdactiviteit van Peeters Govers NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peeters Govers NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peeters Govers NV, openstaande posities, locatie van Peeters Govers NV op de kaart.

Peeters Govers NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peeters Govers NV, company assigned to the tax number BE08255920410. The company Peeters Govers NV is located at the address: Kloosterstraat 58; 2275; Lille (Gierle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 528,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial kitchens and restaurants Catering for. List of products are Fruit & vegetables - Import & export; Supermarkets & Department stores.
The main activity of Peeters Govers NV is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Peeters Govers NV is not available. You also can look at reviews of Peeters Govers NV, open positions, location of Peeters Govers NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peeters Govers NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peeters Govers NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peeters Govers NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peeters Govers NV, employees, financial statistics.