VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN
Private companiesPrimary Metal Industries • VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN

Contactgegevens VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLLEWEG 2; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36361962 (+32-36361962) 36361962 (+32-36361962)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN
Products information VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Animaux: Chiens.

Product categorie (product category): Eleveurs d'animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN
(Get full report from official database of BE for VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN
Addition kinds of activities for VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN

502102. Huishoudelijke meubels | Household furniture
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
26780102. Memorandum boeken, behalve gedrukte: aangekochte materialen | Memorandum books, except printed: purchased materials
28510205. Japans, bakken of drogen | Japans, baking or drying
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
35239902. Liften, boerderij | Elevators, farm
38410300. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
39520000. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
50460107. Opslagapparatuur | Store equipment
55610101. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks

Werken bij VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN in sociale netwerken
Look for responds of VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN. Laat een reactie achter voor VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN. VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN. Leave a respond for VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN. VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN op de google maps. Adres en contacten VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN
Location of VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN on the google maps. Address and contacts of VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN: Lanthaus Keukens | TEXACO | AIKIKAI RAVELS | ROGER ANSEEUW | DENIS CLEMENT

Other related companies as VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN: Lanthaus Keukens | TEXACO | AIKIKAI RAVELS | ROGER ANSEEUW | DENIS CLEMENT

VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN bevindt zich op het adres: HOLLEWEG 2; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs d'animaux domestiques. Lijst met producten zijn Animaux: Chiens..
De hoofdactiviteit van VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN, openstaande posities, locatie van VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN op de kaart.

VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN, company assigned to the tax number BE02959411621. The company VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN is located at the address: HOLLEWEG 2; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs d'animaux domestiques. List of products are Animaux: Chiens..
The main activity of VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN is not available. You also can look at reviews of VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN, open positions, location of VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERENIGING VLAAMSE KOEHONDEN, employees, financial statistics.