Ventomatic B.V.B.A.

Contactgegevens Ventomatic B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ventomatic B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ventomatic B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chrysantenstraat 59b 9820 Merelbeke, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ventomatic B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ventomatic B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ventomatic B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ventomatic B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ventomatic B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ventomatic B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ventomatic B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ventomatic B.V.B.A.
Products information Ventomatic B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07119934082
Ondernemingsnummer: 4055572509
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Regulators and regulator equipment

Product categorie (product category): Industrial Fans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ventomatic B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Ventomatic B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ventomatic B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Ventomatic B.V.B.A.

242604. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
23890000. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
24930401. Isolatieplaat, hardgedrukt | Insulating board, hard pressed
28510108. Kunststof basisverf en lak | Plastics base paints and varnishes
33410102. Zink smelten en raffineren (secundair) | Zinc smelting and refining (secondary)
35450208. Machine messen, metaalbewerking | Machine knives, metalworking

Werken bij Ventomatic B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ventomatic B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ventomatic B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ventomatic B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Ventomatic B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ventomatic B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ventomatic B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Ventomatic B.V.B.A.. Ventomatic B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ventomatic B.V.B.A.. Leave a respond for Ventomatic B.V.B.A.. Ventomatic B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ventomatic B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Ventomatic B.V.B.A.
Location of Ventomatic B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Ventomatic B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ventomatic B.V.B.A. Ventomatic B.V.B.A.: NAGELMACKERS | Jeuris M | Van Looy Tuinplanning | Callewaert Joke | Meert Danny

Other related companies as Ventomatic B.V.B.A.: NAGELMACKERS | Jeuris M | Van Looy Tuinplanning | Callewaert Joke | Meert Danny

Ventomatic B.V.B.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ventomatic B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07119934082. Het bedrijf Ventomatic B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Chrysantenstraat 59b 9820 Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial Fans. Lijst met producten zijn Regulators and regulator equipment.
De hoofdactiviteit van Ventomatic B.V.B.A. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ventomatic B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ventomatic B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Ventomatic B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ventomatic B.V.B.A. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ventomatic B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07119934082. The company Ventomatic B.V.B.A. is located at the address: Chrysantenstraat 59b 9820 Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial Fans. List of products are Regulators and regulator equipment.
The main activity of Ventomatic B.V.B.A. is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ventomatic B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Ventomatic B.V.B.A., open positions, location of Ventomatic B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ventomatic B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ventomatic B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ventomatic B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ventomatic B.V.B.A., employees, financial statistics.