Meert Danny

Contactgegevens Meert Danny: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meert Danny: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meert Danny

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Opperstraat 26; 1770; Liedekerke, België

Telefoon (phone): 053 66 38 03 (+32-053 66 38 03) 053 66 38 03 (+32-053 66 38 03)

Fax (fax): +32 (63) 400-80-31 +32 (63) 400-80-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meert Danny: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meert Danny"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meert Danny"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meert Danny, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meert Danny. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meert Danny, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meert Danny. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meert Danny
Products information Meert Danny

BTW identificatienummer (tax): BE08125183105
Ondernemingsnummer: 2366973876
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Meert Danny zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meert Danny
(Get full report from official database of BE for Meert Danny)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meert Danny
Addition kinds of activities for Meert Danny

602100. Nationale handelsbanken | National commercial banks
651203. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters
50949901. Beads | Beads
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
56510000. Familie kleding winkels | Family clothing stores

Werken bij Meert Danny: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meert Danny: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meert Danny. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meert Danny. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Elektricien bij de stad Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het stadsbestuur van Mortsel zijn wij op zoek naar een tijdelijk ondersteunend elektricien. Samen met een expert elektriciteit ga je op pad voor verschillende elektriciteitswerken in de bibliotheek, het cultureel centrum, de sporthal, verschillende werven, …

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van Meert Danny in sociale netwerken
Look for responds of Meert Danny in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meert Danny. Laat een reactie achter voor Meert Danny. Meert Danny bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meert Danny. Leave a respond for Meert Danny. Meert Danny on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meert Danny op de google maps. Adres en contacten Meert Danny
Location of Meert Danny on the google maps. Address and contacts of Meert Danny

Andere gerelateerde bedrijven als come Meert Danny Meert Danny: DEFOOR | WATERLOO TIF | Claessen M | Dedeurwaerdere Danny BVBA | HUIS RIGA

Other related companies as Meert Danny: DEFOOR | WATERLOO TIF | Claessen M | Dedeurwaerdere Danny BVBA | HUIS RIGA

Meert Danny is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meert Danny, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08125183105. Het bedrijf Meert Danny bevindt zich op het adres: Opperstraat 26; 1770; Liedekerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 105,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Meert Danny zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meert Danny is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meert Danny is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meert Danny, openstaande posities, locatie van Meert Danny op de kaart.

Meert Danny is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meert Danny, company assigned to the tax number BE08125183105. The company Meert Danny is located at the address: Opperstraat 26; 1770; Liedekerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 105,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Meert Danny were not found.
The main activity of Meert Danny is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meert Danny is not available. You also can look at reviews of Meert Danny, open positions, location of Meert Danny on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meert Danny, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meert Danny, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meert Danny, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meert Danny, employees, financial statistics.