IMPRIMERIE DE GROOTE

Contactgegevens IMPRIMERIE DE GROOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE DE GROOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE DE GROOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE FIRMIN LECHARLIER 166; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24252570 (+32-24252570) 24252570 (+32-24252570)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE DE GROOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE DE GROOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE DE GROOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE DE GROOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE DE GROOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE DE GROOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE DE GROOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE DE GROOTE
Products information IMPRIMERIE DE GROOTE

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in IMPRIMERIE DE GROOTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE DE GROOTE
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE DE GROOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE DE GROOTE
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE DE GROOTE

10610101. Chromietwinning | Chromite mining
17519900. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
28420404. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
32919902. Stokken, schurende | Sticks, abrasive
34970000. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
37110403. Brandweerwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Fire department vehicles (motor vehicles), assembly of

Werken bij IMPRIMERIE DE GROOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE DE GROOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE DE GROOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE DE GROOTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE DE GROOTE in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE DE GROOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE DE GROOTE. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE DE GROOTE. IMPRIMERIE DE GROOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE DE GROOTE. Leave a respond for IMPRIMERIE DE GROOTE. IMPRIMERIE DE GROOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE DE GROOTE op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE DE GROOTE
Location of IMPRIMERIE DE GROOTE on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE DE GROOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE DE GROOTE IMPRIMERIE DE GROOTE: D.C. DE MOLEKENS | WILLY VAN DE WEERD | Charles A | Convent Damiaan BVBA | Meuleken ('t)

Other related companies as IMPRIMERIE DE GROOTE: D.C. DE MOLEKENS | WILLY VAN DE WEERD | Charles A | Convent Damiaan BVBA | Meuleken ('t)

IMPRIMERIE DE GROOTE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE DE GROOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf IMPRIMERIE DE GROOTE bevindt zich op het adres: AVENUE FIRMIN LECHARLIER 166; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in IMPRIMERIE DE GROOTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE DE GROOTE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE DE GROOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE DE GROOTE, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE DE GROOTE op de kaart.

IMPRIMERIE DE GROOTE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE DE GROOTE, company assigned to the tax number BE03474945068. The company IMPRIMERIE DE GROOTE is located at the address: AVENUE FIRMIN LECHARLIER 166; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in IMPRIMERIE DE GROOTE were not found.
The main activity of IMPRIMERIE DE GROOTE is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE DE GROOTE is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE DE GROOTE, open positions, location of IMPRIMERIE DE GROOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE DE GROOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE DE GROOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE DE GROOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE DE GROOTE, employees, financial statistics.