Convent Damiaan BVBA

Contactgegevens Convent Damiaan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Convent Damiaan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Convent Damiaan BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burchtstraat 11; 9150; Kruibeke, België

Telefoon (phone): 03 774 20 08 (+32-03 774 20 08) 03 774 20 08 (+32-03 774 20 08)

Fax (fax): +32 (64) 798-40-83 +32 (64) 798-40-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Convent Damiaan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Convent Damiaan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Convent Damiaan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Convent Damiaan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Convent Damiaan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Convent Damiaan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Convent Damiaan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Convent Damiaan BVBA
Products information Convent Damiaan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07438262939
Ondernemingsnummer: 7870849609
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Rest homes

Product categorie (product category): Professional training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Convent Damiaan BVBA
(Get full report from official database of BE for Convent Damiaan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Convent Damiaan BVBA
Addition kinds of activities for Convent Damiaan BVBA

01749903. Lime Grove | Lime grove
14990703. Bitumineuze zandsteen steengroeven | Bituminous sandstone quarrying
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
33169900. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
35699917. Testkamers voor hoogte, temperatuur, afstoting, kracht | Testing chambers for altitude, temperature, ordnance, power
96419905. Voedselinspectiebureau, overheid | Food inspection agency, government

Werken bij Convent Damiaan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Convent Damiaan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Convent Damiaan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Convent Damiaan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Convent Damiaan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Convent Damiaan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Convent Damiaan BVBA. Laat een reactie achter voor Convent Damiaan BVBA. Convent Damiaan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Convent Damiaan BVBA. Leave a respond for Convent Damiaan BVBA. Convent Damiaan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Convent Damiaan BVBA op de google maps. Adres en contacten Convent Damiaan BVBA
Location of Convent Damiaan BVBA on the google maps. Address and contacts of Convent Damiaan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Convent Damiaan BVBA Convent Damiaan BVBA: V.D.K. SPAARBANK | Artitech | SHURGARD SELF-STORAGE | P. DIROSA | D. HERMANS

Other related companies as Convent Damiaan BVBA: V.D.K. SPAARBANK | Artitech | SHURGARD SELF-STORAGE | P. DIROSA | D. HERMANS

Convent Damiaan BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Convent Damiaan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07438262939. Het bedrijf Convent Damiaan BVBA bevindt zich op het adres: Burchtstraat 11; 9150; Kruibeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 299,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Professional training. Lijst met producten zijn Rest homes.
De hoofdactiviteit van Convent Damiaan BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Convent Damiaan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Convent Damiaan BVBA, openstaande posities, locatie van Convent Damiaan BVBA op de kaart.

Convent Damiaan BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Convent Damiaan BVBA, company assigned to the tax number BE07438262939. The company Convent Damiaan BVBA is located at the address: Burchtstraat 11; 9150; Kruibeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 299,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Professional training. List of products are Rest homes.
The main activity of Convent Damiaan BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Convent Damiaan BVBA is not available. You also can look at reviews of Convent Damiaan BVBA, open positions, location of Convent Damiaan BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Convent Damiaan BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Convent Damiaan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Convent Damiaan BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Convent Damiaan BVBA, employees, financial statistics.