GIJSEMBERG

Contactgegevens GIJSEMBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIJSEMBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIJSEMBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOPPING CENTER; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89355787 (+32-89355787) 89355787 (+32-89355787)

Fax (fax): +32 (87) 694-88-15 +32 (87) 694-88-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIJSEMBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIJSEMBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIJSEMBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIJSEMBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIJSEMBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIJSEMBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIJSEMBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIJSEMBERG
Products information GIJSEMBERG

BTW identificatienummer (tax): BE06240753173
Ondernemingsnummer: 6734863281
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GIJSEMBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIJSEMBERG
(Get full report from official database of BE for GIJSEMBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIJSEMBERG
Addition kinds of activities for GIJSEMBERG

20260103. Room, zoet | Cream, sweet
20790102. Margarine-boter mengsels | Margarine-butter blends
25319900. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
75329902. Stacaravan en trailer reparatie | Mobile home and trailer repair
76991705. Filterreiniging | Filter cleaning

Werken bij GIJSEMBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIJSEMBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIJSEMBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIJSEMBERG. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

 • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

 • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als productie-operator.

 • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

 • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

 • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

 • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

  Type: Studentenjob

  Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

 • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

 • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

  Regio: RAMSEL

  Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

  Type: Vaste Job

  Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

 • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: SMETCO

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van GIJSEMBERG in sociale netwerken
Look for responds of GIJSEMBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIJSEMBERG. Laat een reactie achter voor GIJSEMBERG. GIJSEMBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIJSEMBERG. Leave a respond for GIJSEMBERG. GIJSEMBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIJSEMBERG op de google maps. Adres en contacten GIJSEMBERG
Location of GIJSEMBERG on the google maps. Address and contacts of GIJSEMBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come GIJSEMBERG GIJSEMBERG: HOLDING DEGA | VILLA LAUREINE | DE ROY | CATHERINE RUELLE | LUC BUYSSE

Other related companies as GIJSEMBERG: HOLDING DEGA | VILLA LAUREINE | DE ROY | CATHERINE RUELLE | LUC BUYSSE

GIJSEMBERG is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIJSEMBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06240753173. Het bedrijf GIJSEMBERG bevindt zich op het adres: SCHOPPING CENTER; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GIJSEMBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIJSEMBERG is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIJSEMBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIJSEMBERG, openstaande posities, locatie van GIJSEMBERG op de kaart.

GIJSEMBERG is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIJSEMBERG, company assigned to the tax number BE06240753173. The company GIJSEMBERG is located at the address: SCHOPPING CENTER; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GIJSEMBERG were not found.
The main activity of GIJSEMBERG is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GIJSEMBERG is not available. You also can look at reviews of GIJSEMBERG, open positions, location of GIJSEMBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIJSEMBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIJSEMBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIJSEMBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIJSEMBERG, employees, financial statistics.