LUC BUYSSE

Contactgegevens LUC BUYSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC BUYSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC BUYSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWINSTRAAT 7B1; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50370639 (+32-50370639) 50370639 (+32-50370639)

Fax (fax): +32 (59) 512-23-31 +32 (59) 512-23-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC BUYSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC BUYSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC BUYSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC BUYSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC BUYSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC BUYSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC BUYSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC BUYSSE
Products information LUC BUYSSE

BTW identificatienummer (tax): BE08216369628
Ondernemingsnummer: 7358062744
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC BUYSSE
(Get full report from official database of BE for LUC BUYSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC BUYSSE
Addition kinds of activities for LUC BUYSSE

396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
17919909. Opslagtanks, metaal: erectie | Storage tanks, metal: erection
20460200. Maïsolieproducten | Corn oil products
20460404. Steepwater concentraat | Steepwater concentrate
36749914. Thermische apparaten, vaste toestand | Thermionic devices, solid state
51690502. Lijm | Glue
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant
72130200. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
80829901. Oxygen tent service | Oxygen tent service

Werken bij LUC BUYSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC BUYSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC BUYSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC BUYSSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

 • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

 • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

 • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

 • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

 • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Maxicon

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

 • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

 • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

 • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: IBIC

  Type: Vaste Job

  Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

 • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

 • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van LUC BUYSSE in sociale netwerken
Look for responds of LUC BUYSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC BUYSSE. Laat een reactie achter voor LUC BUYSSE. LUC BUYSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC BUYSSE. Leave a respond for LUC BUYSSE. LUC BUYSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC BUYSSE op de google maps. Adres en contacten LUC BUYSSE
Location of LUC BUYSSE on the google maps. Address and contacts of LUC BUYSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC BUYSSE LUC BUYSSE: TYROLIT | GM SOFTWARE & AUDIT | REIZEN DE WISSEL | Smits Kris | Jan-Peter Baert

Other related companies as LUC BUYSSE: TYROLIT | GM SOFTWARE & AUDIT | REIZEN DE WISSEL | Smits Kris | Jan-Peter Baert

LUC BUYSSE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC BUYSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08216369628. Het bedrijf LUC BUYSSE bevindt zich op het adres: ZWINSTRAAT 7B1; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC BUYSSE is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC BUYSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC BUYSSE, openstaande posities, locatie van LUC BUYSSE op de kaart.

LUC BUYSSE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC BUYSSE, company assigned to the tax number BE08216369628. The company LUC BUYSSE is located at the address: ZWINSTRAAT 7B1; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC BUYSSE is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC BUYSSE is not available. You also can look at reviews of LUC BUYSSE, open positions, location of LUC BUYSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC BUYSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC BUYSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC BUYSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC BUYSSE, employees, financial statistics.