GEERT DEVEUSTER

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • GEERT DEVEUSTER
Private companiesMotion Pictures • GEERT DEVEUSTER

Contactgegevens GEERT DEVEUSTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT DEVEUSTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT DEVEUSTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN LINDTSSTRAAT 3BA; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26570167 (+32-26570167) 26570167 (+32-26570167)

Fax (fax): +32 (84) 693-20-71 +32 (84) 693-20-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT DEVEUSTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT DEVEUSTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT DEVEUSTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT DEVEUSTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT DEVEUSTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT DEVEUSTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT DEVEUSTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT DEVEUSTER
Products information GEERT DEVEUSTER

BTW identificatienummer (tax): BE03139312744
Ondernemingsnummer: 4833129882
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in GEERT DEVEUSTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT DEVEUSTER
(Get full report from official database of BE for GEERT DEVEUSTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT DEVEUSTER
Addition kinds of activities for GEERT DEVEUSTER

633199. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
02540000. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
20910332. Zalm, gezouten | Salmon, salted
23710200. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
32950201. Barium, gemalen of anderszins behandeld | Barium, ground or otherwise treated
34339901. Gas infrarood verwarming eenheden | Gas infrared heating units
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
83610302. Geestelijk gehandicapt thuis | Mentally handicapped home

Werken bij GEERT DEVEUSTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT DEVEUSTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT DEVEUSTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT DEVEUSTER. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

 • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

 • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Moodmaker Events

  Type: Vaste Job

  Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

 • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TABAKNATIE

  Type: Vaste Job

  Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

 • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Zelfstandige activiteit

  je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

 • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van GEERT DEVEUSTER in sociale netwerken
Look for responds of GEERT DEVEUSTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT DEVEUSTER. Laat een reactie achter voor GEERT DEVEUSTER. GEERT DEVEUSTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT DEVEUSTER. Leave a respond for GEERT DEVEUSTER. GEERT DEVEUSTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT DEVEUSTER op de google maps. Adres en contacten GEERT DEVEUSTER
Location of GEERT DEVEUSTER on the google maps. Address and contacts of GEERT DEVEUSTER

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT DEVEUSTER GEERT DEVEUSTER: MARIA VERBEECK | Anninos Gerasimo | Vanderschaeghe D | Papeterie 7 | Le Splendid (Taverne)

Other related companies as GEERT DEVEUSTER: MARIA VERBEECK | Anninos Gerasimo | Vanderschaeghe D | Papeterie 7 | Le Splendid (Taverne)

GEERT DEVEUSTER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT DEVEUSTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03139312744. Het bedrijf GEERT DEVEUSTER bevindt zich op het adres: JAN LINDTSSTRAAT 3BA; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GEERT DEVEUSTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT DEVEUSTER is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT DEVEUSTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT DEVEUSTER, openstaande posities, locatie van GEERT DEVEUSTER op de kaart.

GEERT DEVEUSTER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT DEVEUSTER, company assigned to the tax number BE03139312744. The company GEERT DEVEUSTER is located at the address: JAN LINDTSSTRAAT 3BA; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GEERT DEVEUSTER were not found.
The main activity of GEERT DEVEUSTER is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT DEVEUSTER is not available. You also can look at reviews of GEERT DEVEUSTER, open positions, location of GEERT DEVEUSTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT DEVEUSTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT DEVEUSTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT DEVEUSTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT DEVEUSTER, employees, financial statistics.