Papeterie 7

Contactgegevens Papeterie 7: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Papeterie 7: address, phone, fax, email, website, opening hours

Papeterie 7

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Clef 60; 4621; Fléron (Retinne), België

Telefoon (phone): 04 355 00 03 (+32-04 355 00 03) 04 355 00 03 (+32-04 355 00 03)

Fax (fax): 04 355 00 03; 04 358 38 85 (+32-04 355 00 03; 04 358 38 85) 04 355 00 03; 04 358 38 85 (+32-04 355 00 03; 04 358 38 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Papeterie 7: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Papeterie 7"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Papeterie 7"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Papeterie 7, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Papeterie 7. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Papeterie 7, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Papeterie 7. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Papeterie 7
Products information Papeterie 7

BTW identificatienummer (tax): BE01462799072
Ondernemingsnummer: 1442749023
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Stationery; Copies

Product categorie (product category): Office supplies - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Papeterie 7
(Get full report from official database of BE for Papeterie 7)

Aanvulling soorten activiteiten voor Papeterie 7
Addition kinds of activities for Papeterie 7

599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
14999916. Scoria mijnbouw | Scoria mining
20910318. Haring, gedroogd | Herring, dried
22110609. Slipcover stoffen, katoen | Slip cover fabrics, cotton
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
36310102. Elektrische banden, huishoudelijk | Electric ranges, domestic
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work

Werken bij Papeterie 7: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Papeterie 7: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Papeterie 7. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Papeterie 7. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van Papeterie 7 in sociale netwerken
Look for responds of Papeterie 7 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Papeterie 7. Laat een reactie achter voor Papeterie 7. Papeterie 7 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Papeterie 7. Leave a respond for Papeterie 7. Papeterie 7 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Papeterie 7 op de google maps. Adres en contacten Papeterie 7
Location of Papeterie 7 on the google maps. Address and contacts of Papeterie 7

Andere gerelateerde bedrijven als come Papeterie 7 Papeterie 7: PHILIPPE BAELE | LE CASINO | Ooidonk Fine Arts | IRMA DE SMET | Vanoverschelde A

Other related companies as Papeterie 7: PHILIPPE BAELE | LE CASINO | Ooidonk Fine Arts | IRMA DE SMET | Vanoverschelde A

Papeterie 7 is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Papeterie 7, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01462799072. Het bedrijf Papeterie 7 bevindt zich op het adres: Rue de la Clef 60; 4621; Fléron (Retinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Office supplies - Retail. Lijst met producten zijn Stationery; Copies.
De hoofdactiviteit van Papeterie 7 is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Papeterie 7 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Papeterie 7, openstaande posities, locatie van Papeterie 7 op de kaart.

Papeterie 7 is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Papeterie 7, company assigned to the tax number BE01462799072. The company Papeterie 7 is located at the address: Rue de la Clef 60; 4621; Fléron (Retinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 845,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Office supplies - Retail. List of products are Stationery; Copies.
The main activity of Papeterie 7 is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Papeterie 7 is not available. You also can look at reviews of Papeterie 7, open positions, location of Papeterie 7 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Papeterie 7, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Papeterie 7, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Papeterie 7, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Papeterie 7, employees, financial statistics.