GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ
Private companiesSocial Services • GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ

Contactgegevens GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MORTELSESTEENWEG 58; 2100; DIEST, België

Telefoon (phone): 33208500 (+32-33208500) 33208500 (+32-33208500)

Fax (fax): +32 (84) 398-87-17 +32 (84) 398-87-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ
Products information GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE05376403808
Ondernemingsnummer: 3177764892
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ
(Get full report from official database of BE for GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ
Addition kinds of activities for GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ

287399. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
523102. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
02540000. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
16239904. Pijpleiding constructie, NSK | Pipeline construction, nsk
27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
28990202. Batterij acid | Battery acid
35320404. Feeders, erts en aggregaat | Feeders, ore and aggregate
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks

Werken bij GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

 • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

 • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

 • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

 • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

 • Schrijnwerker glas (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

 • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

 • Service technieker M/V (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

 • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

 • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

 • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Az Damiaan

  Type: Werfreserve

  Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ. Laat een reactie achter voor GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ. GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ. Leave a respond for GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ. GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ op de google maps. Adres en contacten GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ
Location of GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ on the google maps. Address and contacts of GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ: SCHRIJNWERKERIJ FREBOUW | Gustin G | Damis E | HUIS VALENTIJN | Cotton River

Other related companies as GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ: SCHRIJNWERKERIJ FREBOUW | Gustin G | Damis E | HUIS VALENTIJN | Cotton River

GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05376403808. Het bedrijf GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ bevindt zich op het adres: MORTELSESTEENWEG 58; 2100; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ, openstaande posities, locatie van GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ op de kaart.

GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ, company assigned to the tax number BE05376403808. The company GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ is located at the address: MORTELSESTEENWEG 58; 2100; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ were not found.
The main activity of GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ is not available. You also can look at reviews of GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ, open positions, location of GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAZELLE OFFSETDRUKKERIJ, employees, financial statistics.