G. & R. GRAFISCH

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • G. & R. GRAFISCH
Private companiesReal Estate • G. & R. GRAFISCH

Contactgegevens G. & R. GRAFISCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. & R. GRAFISCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. & R. GRAFISCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLEMENCEAUSTRAAT 28; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15209418 (+32-15209418) 15209418 (+32-15209418)

Fax (fax): +32 (56) 787-33-35 +32 (56) 787-33-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. & R. GRAFISCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. & R. GRAFISCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. & R. GRAFISCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. & R. GRAFISCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. & R. GRAFISCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. & R. GRAFISCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. & R. GRAFISCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. & R. GRAFISCH
Products information G. & R. GRAFISCH

BTW identificatienummer (tax): BE04761993408
Ondernemingsnummer: 4192626953
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in G. & R. GRAFISCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. & R. GRAFISCH
(Get full report from official database of BE for G. & R. GRAFISCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. & R. GRAFISCH
Addition kinds of activities for G. & R. GRAFISCH

26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
27590301. Reclame literatuur: drukwerk, nsk | Advertising literature: printing, nsk
38120308. Ruimtevoertuig begeleiding systemen en apparatuur | Space vehicle guidance systems and equipment
50840508. Machinisten 'precisie meetinstrumenten | Machinists' precision measuring tools
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental

Werken bij G. & R. GRAFISCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. & R. GRAFISCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. & R. GRAFISCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. & R. GRAFISCH. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

 • Verkoper non Food (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

 • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

 • Operator (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

 • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Geraardsbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Commercieel bediende (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

 • Psycholoog (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Tine Bolle

  Type: Zelfstandige activiteit

  Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

Zoek naar antwoorden van G. & R. GRAFISCH in sociale netwerken
Look for responds of G. & R. GRAFISCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. & R. GRAFISCH. Laat een reactie achter voor G. & R. GRAFISCH. G. & R. GRAFISCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. & R. GRAFISCH. Leave a respond for G. & R. GRAFISCH. G. & R. GRAFISCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. & R. GRAFISCH op de google maps. Adres en contacten G. & R. GRAFISCH
Location of G. & R. GRAFISCH on the google maps. Address and contacts of G. & R. GRAFISCH

Andere gerelateerde bedrijven als come G. & R. GRAFISCH G. & R. GRAFISCH: HUIS VALL? | VOYAGES ANNETOURS | B. LECLERCQ | Caussin & Caussin | Mommens E

Other related companies as G. & R. GRAFISCH: HUIS VALL? | VOYAGES ANNETOURS | B. LECLERCQ | Caussin & Caussin | Mommens E

G. & R. GRAFISCH is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. & R. GRAFISCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04761993408. Het bedrijf G. & R. GRAFISCH bevindt zich op het adres: CLEMENCEAUSTRAAT 28; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in G. & R. GRAFISCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. & R. GRAFISCH is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. & R. GRAFISCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. & R. GRAFISCH, openstaande posities, locatie van G. & R. GRAFISCH op de kaart.

G. & R. GRAFISCH is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. & R. GRAFISCH, company assigned to the tax number BE04761993408. The company G. & R. GRAFISCH is located at the address: CLEMENCEAUSTRAAT 28; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in G. & R. GRAFISCH were not found.
The main activity of G. & R. GRAFISCH is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of G. & R. GRAFISCH is not available. You also can look at reviews of G. & R. GRAFISCH, open positions, location of G. & R. GRAFISCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. & R. GRAFISCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. & R. GRAFISCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. & R. GRAFISCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. & R. GRAFISCH, employees, financial statistics.