B. LECLERCQ

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • B. LECLERCQ
Private companiesReal Estate • B. LECLERCQ

Contactgegevens B. LECLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B. LECLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

B. LECLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU CENTENAIRE 4; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67218385 (+32-67218385) 67218385 (+32-67218385)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B. LECLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B. LECLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B. LECLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B. LECLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B. LECLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B. LECLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B. LECLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B. LECLERCQ
Products information B. LECLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B. LECLERCQ
(Get full report from official database of BE for B. LECLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor B. LECLERCQ
Addition kinds of activities for B. LECLERCQ

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
421500. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
36610110. Telefoon sets, alle soorten behalve mobiele radio | Telephone sets, all types except cellular radio
50310305. Metalen deuren, sash en trim | Metal doors, sash and trim

Werken bij B. LECLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B. LECLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B. LECLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B. LECLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van B. LECLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of B. LECLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor B. LECLERCQ. Laat een reactie achter voor B. LECLERCQ. B. LECLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B. LECLERCQ. Leave a respond for B. LECLERCQ. B. LECLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B. LECLERCQ op de google maps. Adres en contacten B. LECLERCQ
Location of B. LECLERCQ on the google maps. Address and contacts of B. LECLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come B. LECLERCQ B. LECLERCQ: CLOCKWISE TRAVEL | GUY THIRION | J.V.H. Eventing BVBA | Van Beneden P | PETER TRYBOU

Other related companies as B. LECLERCQ: CLOCKWISE TRAVEL | GUY THIRION | J.V.H. Eventing BVBA | Van Beneden P | PETER TRYBOU

B. LECLERCQ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B. LECLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf B. LECLERCQ bevindt zich op het adres: AVENUE DU CENTENAIRE 4; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van B. LECLERCQ is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B. LECLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B. LECLERCQ, openstaande posities, locatie van B. LECLERCQ op de kaart.

B. LECLERCQ is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is B. LECLERCQ, company assigned to the tax number BE06448394775. The company B. LECLERCQ is located at the address: AVENUE DU CENTENAIRE 4; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of B. LECLERCQ is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B. LECLERCQ is not available. You also can look at reviews of B. LECLERCQ, open positions, location of B. LECLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B. LECLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B. LECLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B. LECLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B. LECLERCQ, employees, financial statistics.