Van Beneden P

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Beneden P
Private companiesReal Estate • Van Beneden P

Contactgegevens Van Beneden P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Beneden P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Beneden P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Albert I 17; 1300; Wavre (Limal), België

Telefoon (phone): 010 41 52 92; 0475 23 31 23 (+32-010 41 52 92; 0475 23 31 23) 010 41 52 92; 0475 23 31 23 (+32-010 41 52 92; 0475 23 31 23)

Fax (fax): 010 41 52 92 (+32-010 41 52 92) 010 41 52 92 (+32-010 41 52 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Beneden P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Beneden P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Beneden P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Beneden P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Beneden P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Beneden P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Beneden P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Beneden P
Products information Van Beneden P

BTW identificatienummer (tax): BE05389038085
Ondernemingsnummer: 8531951904
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Tree work - Lopping & felling; Ponds - Laying-out & Access.; Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Beneden P
(Get full report from official database of BE for Van Beneden P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Beneden P
Addition kinds of activities for Van Beneden P

206603. Chocola | Chocolate
225499. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
458101. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
504799. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
22111208. Jacquard geweven stoffen, katoen | Jacquard woven fabrics, cotton
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
87110400. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij Van Beneden P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Beneden P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Beneden P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Beneden P. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALSE KEUKEN

    Type: Vaste Job

    Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van Van Beneden P in sociale netwerken
Look for responds of Van Beneden P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Beneden P. Laat een reactie achter voor Van Beneden P. Van Beneden P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Beneden P. Leave a respond for Van Beneden P. Van Beneden P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Beneden P op de google maps. Adres en contacten Van Beneden P
Location of Van Beneden P on the google maps. Address and contacts of Van Beneden P

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Beneden P Van Beneden P: LINDAB NV | ELS DELOBELLE | COIFFURE DIMITRI | WASTYN | ULTRA GAME

Other related companies as Van Beneden P: LINDAB NV | ELS DELOBELLE | COIFFURE DIMITRI | WASTYN | ULTRA GAME

Van Beneden P is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Beneden P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05389038085. Het bedrijf Van Beneden P bevindt zich op het adres: Place Albert I 17; 1300; Wavre (Limal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Landscape architects. Lijst met producten zijn Tree work - Lopping & felling; Ponds - Laying-out & Access.; Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van Van Beneden P is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Beneden P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Beneden P, openstaande posities, locatie van Van Beneden P op de kaart.

Van Beneden P is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Beneden P, company assigned to the tax number BE05389038085. The company Van Beneden P is located at the address: Place Albert I 17; 1300; Wavre (Limal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Landscape architects. List of products are Tree work - Lopping & felling; Ponds - Laying-out & Access.; Gardening & garden maintenance.
The main activity of Van Beneden P is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Beneden P is not available. You also can look at reviews of Van Beneden P, open positions, location of Van Beneden P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Beneden P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Beneden P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Beneden P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Beneden P, employees, financial statistics.