FRANCIS BERCY IMPRIMEUR

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FRANCIS BERCY IMPRIMEUR
Private companiesPaper and Allied Products • FRANCIS BERCY IMPRIMEUR

Contactgegevens FRANCIS BERCY IMPRIMEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS BERCY IMPRIMEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS BERCY IMPRIMEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TROU MARGOT 19; 5651; WALCOURT, België

Telefoon (phone): 71611415 (+32-71611415) 71611415 (+32-71611415)

Fax (fax): +32 (11) 644-98-96 +32 (11) 644-98-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS BERCY IMPRIMEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS BERCY IMPRIMEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS BERCY IMPRIMEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS BERCY IMPRIMEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS BERCY IMPRIMEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS BERCY IMPRIMEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS BERCY IMPRIMEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS BERCY IMPRIMEUR
Products information FRANCIS BERCY IMPRIMEUR

BTW identificatienummer (tax): BE08567108154
Ondernemingsnummer: 2212341308
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FRANCIS BERCY IMPRIMEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS BERCY IMPRIMEUR
(Get full report from official database of BE for FRANCIS BERCY IMPRIMEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS BERCY IMPRIMEUR
Addition kinds of activities for FRANCIS BERCY IMPRIMEUR

2045. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
091200. Vinvis | Finfish
20260102. Cream, zure | Cream, sour
30520103. Katoenen stof, rubber gevoerde slang | Cotton fabric, rubber lined hose
34290303. Ski rekken, auto | Ski racks, automotive
34699916. Stampen metaal voor de handel | Stamping metal for the trade
38450103. Bronchoscopen, electromedical | Bronchoscopes, electromedical
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership
95310400. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government

Werken bij FRANCIS BERCY IMPRIMEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS BERCY IMPRIMEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS BERCY IMPRIMEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS BERCY IMPRIMEUR. Looking for open vacancies in other companies

 • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Hays Response Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

 • Ploegbaas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

 • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Schoonmaker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

 • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

 • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

 • Freelance Financial Controller (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

 • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected]

 • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

  Regio: ROTEM

  Bedrijf: JAEKEN JACKY

  Type: Flexijob

  Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

 • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

 • Afwashulp (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: PARTAASCH

  Type: Flexijob

  Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van FRANCIS BERCY IMPRIMEUR in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS BERCY IMPRIMEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS BERCY IMPRIMEUR. Laat een reactie achter voor FRANCIS BERCY IMPRIMEUR. FRANCIS BERCY IMPRIMEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS BERCY IMPRIMEUR. Leave a respond for FRANCIS BERCY IMPRIMEUR. FRANCIS BERCY IMPRIMEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS BERCY IMPRIMEUR op de google maps. Adres en contacten FRANCIS BERCY IMPRIMEUR
Location of FRANCIS BERCY IMPRIMEUR on the google maps. Address and contacts of FRANCIS BERCY IMPRIMEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS BERCY IMPRIMEUR FRANCIS BERCY IMPRIMEUR: DEXIA | QUINAUX | PRACTIS SPRL | Messagerie Peeters | BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

Other related companies as FRANCIS BERCY IMPRIMEUR: DEXIA | QUINAUX | PRACTIS SPRL | Messagerie Peeters | BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

FRANCIS BERCY IMPRIMEUR is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS BERCY IMPRIMEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08567108154. Het bedrijf FRANCIS BERCY IMPRIMEUR bevindt zich op het adres: RUE DU TROU MARGOT 19; 5651; WALCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FRANCIS BERCY IMPRIMEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCIS BERCY IMPRIMEUR is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS BERCY IMPRIMEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS BERCY IMPRIMEUR, openstaande posities, locatie van FRANCIS BERCY IMPRIMEUR op de kaart.

FRANCIS BERCY IMPRIMEUR is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS BERCY IMPRIMEUR, company assigned to the tax number BE08567108154. The company FRANCIS BERCY IMPRIMEUR is located at the address: RUE DU TROU MARGOT 19; 5651; WALCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 317,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FRANCIS BERCY IMPRIMEUR were not found.
The main activity of FRANCIS BERCY IMPRIMEUR is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS BERCY IMPRIMEUR is not available. You also can look at reviews of FRANCIS BERCY IMPRIMEUR, open positions, location of FRANCIS BERCY IMPRIMEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS BERCY IMPRIMEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS BERCY IMPRIMEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS BERCY IMPRIMEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS BERCY IMPRIMEUR, employees, financial statistics.