BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV
Private companiesPaper and Allied Products • BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

Contactgegevens BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gen. de Wittelaan 17 b12, MECHELEN BE, België

Telefoon (phone): 32 0 15 27 34 03 32 0 15 27 34 03

Fax (fax): 32 0 15 27 34 05 32 0 15 27 34 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV
Products information BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE07104827880
Ondernemingsnummer: 2740783691
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
22110603. Brocatelle, katoen | Brocatelle, cotton
33130102. Mangaanmetaal, niet in hoogovens gemaakt | Manganese metal, not made in blast furnaces
34499904. Landingsmatten, vliegtuigen: metaal | Landing mats, aircraft: metal
75349903. Banden reparatie winkel | Tire repair shop

Werken bij BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Leave a respond for BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV
Location of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: SLAGERIJ LINDA | Nyssen-Dehaye G SA | Herma Etiketten | LA COMMERCIALE | OKA

Other related companies as BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: SLAGERIJ LINDA | Nyssen-Dehaye G SA | Herma Etiketten | LA COMMERCIALE | OKA

BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07104827880. Het bedrijf BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Gen. de Wittelaan 17 b12, MECHELEN BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE07104827880. The company BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is located at the address: Gen. de Wittelaan 17 b12, MECHELEN BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, open positions, location of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.