FRANCE PERNOT

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FRANCE PERNOT

Contactgegevens FRANCE PERNOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCE PERNOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCE PERNOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA G?RONST?RE 17; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87773994 (+32-87773994) 87773994 (+32-87773994)

Fax (fax): +32 (83) 179-60-10 +32 (83) 179-60-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCE PERNOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCE PERNOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCE PERNOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCE PERNOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCE PERNOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCE PERNOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCE PERNOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCE PERNOT
Products information FRANCE PERNOT

BTW identificatienummer (tax): BE05145690917
Ondernemingsnummer: 5188262939
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Photocopies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCE PERNOT
(Get full report from official database of BE for FRANCE PERNOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCE PERNOT
Addition kinds of activities for FRANCE PERNOT

223103. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
20520000. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
23990203. Pet collars, leibanden, etc .: niet-leder | Pet collars, leashes, etc.: non-leather
28690504. Sacharine | Saccharin
34999917. Spuitpunten, spuit: aerosol, verf, of insecticide | Nozzles, spray: aerosol, paint, or insecticide
38220101. Luchtstroomregelaars, airconditioning en koeling | Air flow controllers, air conditioning and refrigeration
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle

Werken bij FRANCE PERNOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCE PERNOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCE PERNOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCE PERNOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

 • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

 • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

 • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Viavera - Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

 • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: AGO Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

 • Productie Chef (PROVEN)

  Regio: PROVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

 • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BAM Contractors

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

 • Chauffeurs CE Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RENEWI NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

 • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

 • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Hanne Van Nuffel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

Zoek naar antwoorden van FRANCE PERNOT in sociale netwerken
Look for responds of FRANCE PERNOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCE PERNOT. Laat een reactie achter voor FRANCE PERNOT. FRANCE PERNOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCE PERNOT. Leave a respond for FRANCE PERNOT. FRANCE PERNOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCE PERNOT op de google maps. Adres en contacten FRANCE PERNOT
Location of FRANCE PERNOT on the google maps. Address and contacts of FRANCE PERNOT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCE PERNOT FRANCE PERNOT: Alboco | REST. 'T KLAVERKE VIER | FE. POLI-SOL | A LA PAGE | ECOLE MATERN. COMMUNALE

Other related companies as FRANCE PERNOT: Alboco | REST. 'T KLAVERKE VIER | FE. POLI-SOL | A LA PAGE | ECOLE MATERN. COMMUNALE

FRANCE PERNOT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCE PERNOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05145690917. Het bedrijf FRANCE PERNOT bevindt zich op het adres: RUE DE LA G?RONST?RE 17; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Photocopies..
De hoofdactiviteit van FRANCE PERNOT is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCE PERNOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCE PERNOT, openstaande posities, locatie van FRANCE PERNOT op de kaart.

FRANCE PERNOT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCE PERNOT, company assigned to the tax number BE05145690917. The company FRANCE PERNOT is located at the address: RUE DE LA G?RONST?RE 17; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Photocopies..
The main activity of FRANCE PERNOT is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCE PERNOT is not available. You also can look at reviews of FRANCE PERNOT, open positions, location of FRANCE PERNOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCE PERNOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCE PERNOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCE PERNOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCE PERNOT, employees, financial statistics.