REST. 'T KLAVERKE VIER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • REST. 'T KLAVERKE VIER
Private companiesWater Transportation • REST. 'T KLAVERKE VIER

Contactgegevens REST. 'T KLAVERKE VIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REST. 'T KLAVERKE VIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

REST. 'T KLAVERKE VIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMISHOEK 20; 9185; WACHTEBEKE, België

Telefoon (phone): 93458189 (+32-93458189) 93458189 (+32-93458189)

Fax (fax): +32 (87) 694-88-15 +32 (87) 694-88-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REST. 'T KLAVERKE VIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REST. 'T KLAVERKE VIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REST. 'T KLAVERKE VIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REST. 'T KLAVERKE VIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REST. 'T KLAVERKE VIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REST. 'T KLAVERKE VIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REST. 'T KLAVERKE VIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REST. 'T KLAVERKE VIER
Products information REST. 'T KLAVERKE VIER

BTW identificatienummer (tax): BE06240753173
Ondernemingsnummer: 6734863281
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type de Cuisine: Fran?aise.. Types de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REST. 'T KLAVERKE VIER
(Get full report from official database of BE for REST. 'T KLAVERKE VIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor REST. 'T KLAVERKE VIER
Addition kinds of activities for REST. 'T KLAVERKE VIER

5192. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
519103. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines
35599940. Glas snijmachines | Glass cutting machinery
36529901. Compacte laser schijven, vooraf opgenomen | Compact laser discs, prerecorded

Werken bij REST. 'T KLAVERKE VIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REST. 'T KLAVERKE VIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REST. 'T KLAVERKE VIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REST. 'T KLAVERKE VIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van REST. 'T KLAVERKE VIER in sociale netwerken
Look for responds of REST. 'T KLAVERKE VIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor REST. 'T KLAVERKE VIER. Laat een reactie achter voor REST. 'T KLAVERKE VIER. REST. 'T KLAVERKE VIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REST. 'T KLAVERKE VIER. Leave a respond for REST. 'T KLAVERKE VIER. REST. 'T KLAVERKE VIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REST. 'T KLAVERKE VIER op de google maps. Adres en contacten REST. 'T KLAVERKE VIER
Location of REST. 'T KLAVERKE VIER on the google maps. Address and contacts of REST. 'T KLAVERKE VIER

Andere gerelateerde bedrijven als come REST. 'T KLAVERKE VIER REST. 'T KLAVERKE VIER: CENTEA | Woue JF | BUREAU CNOCKAERT L. & A. | P. MAUDOUX | FA. ORGANON TEKNIKA

Other related companies as REST. 'T KLAVERKE VIER: CENTEA | Woue JF | BUREAU CNOCKAERT L. & A. | P. MAUDOUX | FA. ORGANON TEKNIKA

REST. 'T KLAVERKE VIER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REST. 'T KLAVERKE VIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06240753173. Het bedrijf REST. 'T KLAVERKE VIER bevindt zich op het adres: SMISHOEK 20; 9185; WACHTEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise.. Types de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van REST. 'T KLAVERKE VIER is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REST. 'T KLAVERKE VIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REST. 'T KLAVERKE VIER, openstaande posities, locatie van REST. 'T KLAVERKE VIER op de kaart.

REST. 'T KLAVERKE VIER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is REST. 'T KLAVERKE VIER, company assigned to the tax number BE06240753173. The company REST. 'T KLAVERKE VIER is located at the address: SMISHOEK 20; 9185; WACHTEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise.. Types de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of REST. 'T KLAVERKE VIER is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REST. 'T KLAVERKE VIER is not available. You also can look at reviews of REST. 'T KLAVERKE VIER, open positions, location of REST. 'T KLAVERKE VIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REST. 'T KLAVERKE VIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REST. 'T KLAVERKE VIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REST. 'T KLAVERKE VIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REST. 'T KLAVERKE VIER, employees, financial statistics.