FLASH ACTION

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLASH ACTION
Private companiesTobacco Products • FLASH ACTION

Contactgegevens FLASH ACTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLASH ACTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLASH ACTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIS FRANCKLAAN 19; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37660747 (+32-37660747) 37660747 (+32-37660747)

Fax (fax): +32 (15) 279-58-92 +32 (15) 279-58-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLASH ACTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLASH ACTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLASH ACTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLASH ACTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLASH ACTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLASH ACTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLASH ACTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLASH ACTION
Products information FLASH ACTION

BTW identificatienummer (tax): BE03265930175
Ondernemingsnummer: 2926177978
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLASH ACTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLASH ACTION
(Get full report from official database of BE for FLASH ACTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLASH ACTION
Addition kinds of activities for FLASH ACTION

20859900. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
24930403. Dakplaat, onverzadigd | Roofing board, unsaturated
37929909. Truck campers (slide-in) | Truck campers (slide-in)
38220403. Hydronische druk of temperatuurregeling | Hydronic pressure or temperature controls
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
38299913. Druk transducers | Pressure transducers
51940000. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products

Werken bij FLASH ACTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLASH ACTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLASH ACTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLASH ACTION. Looking for open vacancies in other companies

 • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

 • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

 • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

 • Poetshulp Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

 • Student (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

 • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

 • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

  Type: Vaste Job

  Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

 • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: CARYA GROUP

  Type: Vaste Job

  je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

 • Office Manager Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Vaste Job

  - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

Zoek naar antwoorden van FLASH ACTION in sociale netwerken
Look for responds of FLASH ACTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLASH ACTION. Laat een reactie achter voor FLASH ACTION. FLASH ACTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLASH ACTION. Leave a respond for FLASH ACTION. FLASH ACTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLASH ACTION op de google maps. Adres en contacten FLASH ACTION
Location of FLASH ACTION on the google maps. Address and contacts of FLASH ACTION

Andere gerelateerde bedrijven als come FLASH ACTION FLASH ACTION: KBC | T.C. SAINT-MARD | VANGEEL - VAN LAERE | BANCONTACT-MISTER CASH | ?AUBERGE DU CARREFOUR

Other related companies as FLASH ACTION: KBC | T.C. SAINT-MARD | VANGEEL - VAN LAERE | BANCONTACT-MISTER CASH | ?AUBERGE DU CARREFOUR

FLASH ACTION is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLASH ACTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03265930175. Het bedrijf FLASH ACTION bevindt zich op het adres: LOUIS FRANCKLAAN 19; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FLASH ACTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLASH ACTION is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLASH ACTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLASH ACTION, openstaande posities, locatie van FLASH ACTION op de kaart.

FLASH ACTION is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLASH ACTION, company assigned to the tax number BE03265930175. The company FLASH ACTION is located at the address: LOUIS FRANCKLAAN 19; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FLASH ACTION were not found.
The main activity of FLASH ACTION is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLASH ACTION is not available. You also can look at reviews of FLASH ACTION, open positions, location of FLASH ACTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLASH ACTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLASH ACTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLASH ACTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLASH ACTION, employees, financial statistics.