?AUBERGE DU CARREFOUR

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ?AUBERGE DU CARREFOUR
Private companiesTobacco Products • ?AUBERGE DU CARREFOUR

Contactgegevens ?AUBERGE DU CARREFOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?AUBERGE DU CARREFOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

?AUBERGE DU CARREFOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARAQUE DE FRAITURE 2; 6690; VIELSALM, België

Telefoon (phone): 80418747 (+32-80418747) 80418747 (+32-80418747)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?AUBERGE DU CARREFOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?AUBERGE DU CARREFOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?AUBERGE DU CARREFOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?AUBERGE DU CARREFOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?AUBERGE DU CARREFOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?AUBERGE DU CARREFOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?AUBERGE DU CARREFOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?AUBERGE DU CARREFOUR
Products information ?AUBERGE DU CARREFOUR

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ?AUBERGE DU CARREFOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels; Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?AUBERGE DU CARREFOUR
(Get full report from official database of BE for ?AUBERGE DU CARREFOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?AUBERGE DU CARREFOUR
Addition kinds of activities for ?AUBERGE DU CARREFOUR

17210000. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
32610204. Spoeltanks, glanzend china | Flush tanks, vitreous china
34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
38220401. Hydraulische circulator controle, automatisch | Hydronic circulator control, automatic
51989902. Muurbedekkingen | Wallcoverings
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership

Werken bij ?AUBERGE DU CARREFOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?AUBERGE DU CARREFOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?AUBERGE DU CARREFOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?AUBERGE DU CARREFOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van ?AUBERGE DU CARREFOUR in sociale netwerken
Look for responds of ?AUBERGE DU CARREFOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?AUBERGE DU CARREFOUR. Laat een reactie achter voor ?AUBERGE DU CARREFOUR. ?AUBERGE DU CARREFOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?AUBERGE DU CARREFOUR. Leave a respond for ?AUBERGE DU CARREFOUR. ?AUBERGE DU CARREFOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?AUBERGE DU CARREFOUR op de google maps. Adres en contacten ?AUBERGE DU CARREFOUR
Location of ?AUBERGE DU CARREFOUR on the google maps. Address and contacts of ?AUBERGE DU CARREFOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ?AUBERGE DU CARREFOUR ?AUBERGE DU CARREFOUR: VANDEPOEL STEFAN | LUC SEGAERT | HOSTELLERIE D'INZEPRE | RUDI POULUSSEN | Vancoppenolle A R P

Other related companies as ?AUBERGE DU CARREFOUR: VANDEPOEL STEFAN | LUC SEGAERT | HOSTELLERIE D'INZEPRE | RUDI POULUSSEN | Vancoppenolle A R P

?AUBERGE DU CARREFOUR is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?AUBERGE DU CARREFOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf ?AUBERGE DU CARREFOUR bevindt zich op het adres: BARAQUE DE FRAITURE 2; 6690; VIELSALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels; Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in ?AUBERGE DU CARREFOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ?AUBERGE DU CARREFOUR is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?AUBERGE DU CARREFOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?AUBERGE DU CARREFOUR, openstaande posities, locatie van ?AUBERGE DU CARREFOUR op de kaart.

?AUBERGE DU CARREFOUR is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?AUBERGE DU CARREFOUR, company assigned to the tax number BE07979064941. The company ?AUBERGE DU CARREFOUR is located at the address: BARAQUE DE FRAITURE 2; 6690; VIELSALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels; Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in ?AUBERGE DU CARREFOUR were not found.
The main activity of ?AUBERGE DU CARREFOUR is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ?AUBERGE DU CARREFOUR is not available. You also can look at reviews of ?AUBERGE DU CARREFOUR, open positions, location of ?AUBERGE DU CARREFOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?AUBERGE DU CARREFOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?AUBERGE DU CARREFOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?AUBERGE DU CARREFOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?AUBERGE DU CARREFOUR, employees, financial statistics.